L’actor palamosí Àlex Brull retorna al teatre La Gorga amb l’espectacle “Tortugues: la desacceleració de les partícules”

El proper dissabte 26 de març a partir de les 20.30 h, l’escenari del teatre La Gorga, a Palamós, acollirà la representació de l’obra “Tortugues: la desacceleració de les partícules”, una producció de la Sala Flyhard que compta, entre el quadre d’actors protagonistes, amb la participació de l’artista palamosí Àlex Brull.

“Tortugues: la desacceleració de les partícules” és obra de Clàudia Cedó, que també assumeix la direcció d’aquest espectacle que va ser guardonat l’any passat amb el Premi Butaca al millor text teatral. La trama presenta en clau d’humor les relacions de parella, i de tot allò que es pot arribar a fer per amor o per l’èxit.

En aquesta ocasió l’actor palamosí Àlex Brull comparteix protagonisme a l’obra amb els actors Dani Arrebola, Alícia Puertas i Clara Cols.

Entrades a la venda
Les entrades per a poder assistir-hi es poden adquirir de manera anticipada a les Oficines de Cultura (carrer Ave Maria 3, 2n pis) en horari de 9 a 16 h, reservar-les al telèfon 972 602 330 o el mateix dissabte 26 de març, a partir de les 19.30 h, a la taquilla del Teatre La Gorga.

El preu de les localitats és de 15 €, i de 12 € per als menors i jubilats.

Àlex Brull
Fa un any l’actor palamosí Àlex Brull ja va ser a l’escenari de La Gorga amb l’espectacle “La sed”, catalogada entre els deu millors espectacles de producció catalana de l’any 2013. Aquesta obra ja s’havia estrenat al municipi el setembre de 2014 amb motiu de “La nit blanca de teatre”.

L’actor palamosí Àlex Brull és titulat en Arts Escèniques per l’Escola de Teatre El Timbal el 1998, s’ha format a Madrid i Barcelona. Des de l’any 2012, i havent treballat en diferents centres –entre ells, El Timbal-, és cap d’estudis i professor d’interpretació a l’Escola de Teatre Carro de Baco de Santa Coloma de Gramenet.

També ha participat en pel•lícules (Palabras Encadenadas de Laura Mañá, Noche Transfigurada d’Alexia Muiños o Lola vende cá de Llorenç Soler), sèries de televisió (KMM,Laberint d’ombres de TV3, Hispania d’A3 o Pelotas de TVE) o presentant programes de televisió (Graduï’s, ara secundària del Canal 33, Yakutake o Juega por nosotros de TVE).

Per la seva difusió de Palamós arreu i la seva professionalitat, va ser nomenat pregoner de la Festa Major de Palamós l’any 2003.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat