L’agrupació palamosina Traca Teatre presenta avui i demà la seva nova obra ‘#FriendsForever’ al Teatre La Gorga

Avui divendres 7 de desembre i demà dissabte, dia 8, l’agrupació teatral palamosina Traca Teatre presenta la seva nova funció ‘#FriendsForever’ al Teatre La Gorga, les dues funcions a les 20 h.

#FriendsForever explica la història d’un grup de joves que, després de 15 anys sense veure’s, es retroben en un sopar d’exalumnes amb moltes expectatives. És una obra on el drama i la comèdia aniran agafats de la mà, amb uns personatges amb molta història i personalitat que explicaran secrets mai confessats i alguna sorpresa.

La representació ens trasllada al pavelló de l’Institut on els personatges van estudiar-hi fa molts anys i que avui es guarneix de gala per la celebració del sopar d’exalumnes. Tots ells acaben de fer trenta anys, però sota les parets grises reviuen les anècdotes i secrets d’aquells qui van ser fa mitja vida. De bon principi sembla un sopar corrent, però la presència d’una convidada a qui ningú esperava destapa la cara més fosca d’alguns d’ells. La complexitat de les relacions, la por al fracàs, l’engany i la traïció mostraran uns personatges imperfectes, sense complexos i amb grans dosis d’humor.

Sota la direcció d’Anna Benaiges, membre de l’agrupació i que protagonitza el paper de “Cris”, Traca Teatre presenta una de les obres més exigents representades fins el moment amb uns personatges molt ben treballats i una trama que passa per la comèdia i també pel drama.

Les entrades per a l’obra d’aquest vespre i de demà es poden aconseguir a través de la pàgina web del Teatre La Gorga o una estona abans de la funció a les guixetes del mateix teatre de manera gratuïta. Al final de cada representació hi haurà una guardiola perquè el públic assistent pugui fer el seu donatiu a mode de taquilla inversa.

L’agrupació
Traca Teatre va néixer l’any 2008 quan un grup d’alumnes de primer curs de Batxillerat van escriure i presentar la seva primera obra “c/ Felicitat, 19” buscant aconseguir diners pel viatge de final de curs. Des d’aleshores el grup ha fet un total de sis obres i, avui divendres i demà dissabte, presenten la setena. Aquesta vegada, igual que el primer any, l’obra és escrita per un dels membres de l’agrupació, Marta Bellvehí, que a més és una de les noves incorporacions de la companyia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat