L’Agrupació Teatral La Gespa estrena demà a La Gorga l’obra “L’art de la comèdia”

L’Agrupació Teatral La Gespa en col•laboració amb Àrea de Cultura i de l’Ajuntament de Palamós estrenarà demà dimecres 4 de desembre, i al teatre La Gorga, el seu nou espectacle “L’art de la comèdia”.

En total s’han programat cinc sessions d’aquesta obra que es duran a terme fins al diumenge 8 de desembre i per a les quals encara resten localitats. Concretament demà, coincidint amb l’estrena, i els dies 5 i 7 de desembre les representacions tindran lloc a les 20:30 h; mentre que el divendres 6 i el diumenge 8 la funció s’iniciarà a les 19 h.

Aquesta obra és dirigida per Jordi Massoni i compta amb la participació de dotze actors i actrius de Gespa Teatre, entre els quals també hi ha el mateix Massoni. La resta de l’elenc de l’obra està format per Elena Buxeda, Xavi Casanovas, Àngels Dalmau, Juli Estanyol, Anna Ferrer, Pep Oliu, Martí Pàmies, Marta Riera, Xavi Salvadó, Joan Sarquella i Gemma Palet.

“L’art de la comèdia”
L’espectacle teatral “L’art de la comèdia”, escrit pel dramaturg i actor italià Eduardo De Filippo l’any 1964, esdevé un dels més brillants homenatges a l’art del teatre i planteja un debat que encara resulta perfectament vigent sobre la funció de les arts escèniques en la nostra societat.

L’obra se centra en una ciutat de províncies italiana, l’any 1964, on el nou prefecte de policia, rep el director d’una companyia de teatre ambulant que ha perdut la seva carpa a causa d’un incendi i que pretén convidar-lo a la propera funció amb la intenció d’atraure espectadors.

“L’art de la comèdia” és una divertida i alhora profunda reflexió sobre la funció de la cultura i especialment de les arts escèniques, i la seva relació amb les administracions i el poder a la societat actual.

El preu de les localitats és de 12 €, mentre que la reduïda és de 6 €. Aquestes entrades es poden adquirir anticipadament mitjançant el portal web www.lagorga.cat, o bé el mateix dia de la representació al teatre.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat