L’Agrupació Teatral La Gespa estrena demà dimecres el seu nou espectacle “l’Amant”

Demà dimecres 5 de desembre a les 21.30 h, l’Agrupació Teatral La Gespa, en conveni amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós, estrenarà al teatre auditori La Gorga el seu nou espectacle “l’Amant”. Dirigida per Carles Garrido i Àngels Dalmau, aquest espectacle és interpretat per tan sols dos actors damunt l’escenari: Carme Ferrés (Sarah) i Joan Sarquella (Richard).

El nou espectacle de La Gespa està basat en l’obra original de l’escriptor Harold Pinter, mitjançant la qual es fa una acurada reflexió sobre les relacions entre les persones. “l’Amant” explica el dia a dia de la relació de Sarah i Richard que després d’anys de matrimoni i d’infinites tardes d’adulteri, l’única forma que tenen de mantenir una relació saludable és un tercer element: Max. Richard accepta compartir la seva dona amb un altre home sota certes circumstàncies.

L’OBRA ESDEVÉ UN NOU REPTE
Per a La Gespa Teatre aquesta obra esdevé un repte apostant de nou, i tal com ja van fer amb l’espectacle “Els secrets de la vagina”, per un format en el qual actors i públic comparteixen l’escenari i on els espectadors seuen envoltant l’àmbit de la representació.

CINC REPRESENTACIONS EN TOTAL
Aquest format limita doncs l’aforament a setanta-una persones per sessió i, per poder donar cabuda a tothom, es realitzaran un total de cinc representacions. D’aquesta manera i, després de l’estrena de demà dimecres dia 5, les representacions seguiran els dies 6, 7, 8 i 9 de desembre. Els dies 5 i 7 les representacions tindran lloc a les 21.30 h, mentre que la resta de dies les sessions es duran a terme a les 19 h.

El preu de les entrades per aquest espectacle és de 10 €, i de 5 € per als menors de 25 anys i jubilats. Bona part de les representacions ja tenen exhaurides les seves localitats.

Les entrades que encara resten a disposició del públic interessat es poden adquirir anticipadament a les oficines de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (-edifici de La Gorga- c/ Ave Maria, 3, 2n pis, tel: 972 60 23 30), o bé una hora abans de l’inici de cada representació a les taquilles del teatre.

LA GESPA, EL FOMENT DEL TEATRE A PALAMÓS
La veterana formació teatral de La Gespa de Palamós es va crear l’any 1968, fomentant l’activitat teatral principalment entre la gent jove del municipi fins l’any 1986, moment en el qual i, coincidint amb l’enderrocament de l’antic cinema “Congs”, on es realitzaven les representacions teatrals, i l’inici de la construcció del nou Teatre Auditori La Gorga, la formació teatral La Gespa de Palamós es va quedar sense un lloc on poder assajar i representar els seus espectacles, deixant definitivament de fer teatre.

L’any 2001 La Gespa va reprendre de nou el fil del teatre, quinze anys després de finalitzar la seva activitat, iniciant una nova etapa que ha estat protagonitzada per l’èxit de la quinzena d’espectacles que d’ençà l’any 2001 la companyia teatral palamosina ha produït.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat