L’Agrupació teatral palamosina Gespa Teatre presenta demà dimecres i dijous l’obra ‘Tots eren fills meus’ amb finalitat solidària per la fundació Vimar

Aquest dimecres 11 d’octubre, a les 21h, i dijous 12, a les 19h, el Teatre La Gorga de Palamós acollirà la representació de l’obra de teatre Tots eren fills meus, una obra estrenada el passat desembre a Palamós que torna ara amb finalitats solidàries.

Tots eren fills meus és una de les obres fonamentals del gran dramaturg nordamericà Arthur Miller, adaptada i representada per l’Agrupació Teatral La Gespa. L’obra està dirigida per Jordi Massoni i protagonitzada per Àngels Dalmanu, Xavier Salvadó, Martí Pàmies, Anna Ferrer, Xavi Casanovas, Elena Buxeda, Juli Estanyol, Gemma Palet i Pep Oliu. Encara el conflicte plantejat a l’establishment nord-americà posterior a la II Guerra Mundial, durant la qual alguns empresaris es van enriquir amb la indústria militar. És una mirada crua i lúcida en l’escenari d’una família benestant amb un passat obscur.

L’Agrupació Teatral La Gespa ha representat l’obra en diferents teatres de la província durant aquest any, i en el 23è Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada va ser reconeguda amb el primer premi d’actriu principal per Àngels Dalmau; el primer premi d’actriu secundària per Anna Ferrer; el primer premi en escenografia, llum i so per David Sagrera; premi a la millor obra i premi a la millor obra de votació popular, entre altres reconeixements.

Taquilla inversa
El preu de les entrades es cobrarà en taquilla inversa, per tant, l’espectador pagarà una vegada vista l’obra i segons el que consideri oportú. Tots els beneficis aniran a càrrec de la fundació Vimar, que treballa perquè totes les persones amb discapacitat del Baix Empordà tinguin acolliment residencial, atenció diürna i un programa de suport a l’autonomia a la pròpia llar.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a través de la pàgina web www.lagorga.cat, a les Oficines de Cultura (C. Ave Maria 3, 2n pis) de 9 a 16 h o el mateix dimecres i dijous, una hora abans de l’obra, a la taquilla del Teatre La Gorga.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp