L’Ajuntament de Palamós activa el Pla municipal Procicat per emergències

L’Ajuntament de Palamós informa que s’han cessat totes les activitats previstes en totes les instal•lacions i equipaments municipals, tant les organitzades pel propi Ajuntament o com per les entitats.

En aquest cas també cal sumar-hi el tancament al públic de totes les instal•lacions esportives municipals, la Biblioteca Municipal “Lluís Barceló i Bou”, el Museu de la Pesca, la Capella del Carme i l’Espai del Peix.

Totes les escoles de municipi han cessat activitat, tant la lectiva com l’extraescolar que es realitza a les seves instal•lacions.

S’ha acordat el tancament de la llar de la Gent Gran de Palamós.

D’acord amb les recomanacions de mesures i prevenció de contagi, també es limita l’aforament de la Sala de Vetlla del cementiri de Palamós, a cinc familiars del difunt.

S’ha fet obligatori el sistema de cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadania, que es pot utilitzar per part dels ciutadans a través del web www.palamos.cat/citaprevia o bé al telèfon 972600026.

L’organització del mundial de futbol infantil MIC Football ha decidit la suspensió de la celebració d’aquesta activitat esportiva internacional en la qual Palamós acollia diversos partits de les fases classificatòries així com les finals de les diverses categories.

La Fundación Nao Victoria, que gestiona la commemoració del V centenari de la primera navegació al voltant del món, anuncia que els vaixells que son ambaixadors d’aquest referent històric, la caravel•la Nao Victoria i del galeó Andalucía, no visitaran cap dels ports previstos, entre els quals hi havia, del 25 al 29 de març, el de Palamós.

Cal destacar que l’Hospital de Palamós ha atès el primer cas de Coronavirus d’una persona que no és del municipi, la qual després d’ingressar en aquest centre per urgències i davant les necessitats mèdiques que requeria, es va decidir traslladar a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on es va determinar el positiu en coronavirus. El protocol de protecció seguit pels serveis mèdics de l’Hospital de Palamós va ser el correcte i per tant no es preveu haver de prendre mesures complementàries al respecte.

Informació del Canal Salut
http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/informacio-per-a-administracio-local/

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat