L’Ajuntament de Palamós arranja els ponts d’accés al barri del Figuerar

Aquesta setmana l’Ajuntament de Palamós ha iniciat les tasques de substitució del conjunt de baranes del pont que passa pel darrer tram de la riera de Bell-lloc (a la zona del Pi d’en Xana) i que connecta els barris del Figuerar i del Pla d’es Pla.

Es tracta del canvi de les baranes existents, darrerament molt deteriorades, per unes de noves i més reforçades. Aquestes tasques de substitució i muntatge són a càrrec d’una empresa especialitzada mentre que l’aplicació de la pintura serà a càrrec d’operaris de la Brigada Municipal.

Degut al muntatge del nou conjunt de baranes en moments puntuals d’aquest procés s’ha hagut de tallar el pas de vehicles i vianants per aquest pont. Es preveu que en el decurs de la propera setmana la instal•lació i pintat de les baranes estigui totalment enllestit.

De manera paral•lela també s’ha iniciat l’execució de la substitució de baranes del pont que passa per damunt de la riera de Vall-llobrega situat a l’altre extrem del barri del Figuerar, en el camí ral que connecta els municipis de Palamós i Vall-llobrega.

L’arranjament d’aquest pont, ubicat doncs entre termes municipals, és realitza de manera conjunta entre els ajuntaments de Vall-llobrega i de Palamós.

Aquest projecte inclou, a banda de la ubicació de les baranes, la construcció d’una passera per a vianants que s’instal•la en un dels costats del pont.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp