L’Ajuntament de Palamós arranja un tram de vorera del carrer Ample

L’Ajuntament de Palamós mitjançant els operaris de la Brigada Municipal, ha iniciat el procés d’arranjament d’un tram de vorera del carrer Ample que presentava desperfectes.

Es tracta concretament del tram de vorera comprés des de la cantonada amb el carrer de Xaloc i que s’estén en direcció a l’avinguda del Mediterrani.

Aquestes tasques de millora se centren en la reposició completa dels panots existents, ja que una bona part d’aquests presentaven desperfectes, ocasionats principalment pel desenvolupament en superfície que han experimentat les arrels d’algun dels arbres que hi ha ubicats.

Els operaris de la Brigada Municipal han descalçat els panots i ara procediran a anivellar la zona per ubicar-hi els nous.

Aquestes feines s’han iniciat aquesta setmana i es preveu que quedin enllestides en la seva totalitat a mitjans de la setmana vinent.

Programa de manteniment de la via pública
Aquesta actuació d’arranjament que ara es realitza al carrer Ample forma part del programa de manteniment i millores que la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Palamós executa durant l’any en places, carrers i espais públics de la vila.

En el cas de les actuacions previstes per a 2016 de la millora de trams de voreres que realitzen els operaris de la Brigada, aquestes seguiran durant els propers mesos en trams de voreres dels carrers de Sant Jordi, de la Riera, de Pau Casals i de la carretera de La Fosca.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat