L’Ajuntament de Palamós atorga els ajuts per al foment de l’obertura de nous negocis en els locals buits, i ja es prepara la nova convocatòria

La Junta de govern de l’Ajuntament de Palamós ha aprovat aquest matí (06/04/23) l’atorgament d’ajuts en règim de concurrència no competitiva per l’obertura de nous establiments comercials.

Es tracta d’un total de sis negocis del municipi que en els darrers mesos han iniciat la seva activitat en locals comercials vuits de Palamós, i que van sumar-se a la convocatòria d’aquesta línia d’ajuts, que a finals de l’any passat va fer pública l’Ajuntament de Palamós.

Aquestes subvencions s’inclouen dins del pla de dinamització “Un espai, una oportunitat” i compten amb una dotació econòmica total de 24.000 €. L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de fomentar la implantació de negocis en els locals buits del principal eix comercial de Palamós, contribuint a la consolidació dels nous establiments que s’hi instal·lin.

Amb aquest incentiu econòmic també vol incidir en una millora de l’espai públic a través de la continuïtat d’establiments, potenciant l’oferta comercial per a la ciutadania, l’ocupació i en general l’activitat econòmica.

Els ajuts que ara s’han atorgat han estat adreçats a les persones que han obert nous negocis en locals de planta baixa, concretament dins l’eix comercial central que formen els carrers: Tauler i Servià, de la Creu, de la Volta, Molins, Adrià Àlvarez, Quarter, Pagès Ortiz, Enrajolat, del Salt, Salvador Albert Pey, Joan Baptista de La Salle, plaça dels Arbres, carrer de Cervantes i avinguda Onze de Setembre fins a la cantonada amb el carrer Sant Josep.

Aquests ajuts els han permès l’obtenció del finançament del 50% de les despeses de lloguer i subministraments, fins a una quantia màxima de 3.000 € per sol·licitant.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós està enllestint una nova convocatòria per a l’atorgament d’ajuts per l’obertura de nous establiments comercials, la qual es farà pública en les properes setmanes, i on es preveu augmentar l’àmbit d’actuació, amb la incorporació de més carrers comercials.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp