L’Ajuntament de Palamós cedeix una part de les instal•lacions de l’estadi municipal de futbol per a la realització de la vacunació contra la COVID-19 a la ciutadania

Demà dimarts 23 de febrer s’iniciarà la vacunació contra la COVID-19 a la ciutadania del Baix Empordà, i l’Ajuntament de Palamós ha cedit al SSIBE un espai de l’estadi municipal de futbol Palamós-Costa Brava, per a la ubicació del personal sanitari i de l’equipament necessari per a realitzar aquesta campanya.

Concretament es començarà amb les persones amb gran dependència, amb grau II i III reconegut, i els seus cuidadors i cuidadores més directes majors de 55 anys, mentre que les persones dependents que segueixen el programa d’atenció domiciliària, seran vacunades al seu domicili.

La vacunació a Palamós
La campanya de vacunació a Palamós es durà a terme concretament en un espai que s’ha habilitat especialment en el vestíbul interior de l’estadi, situat sota la graderia principal de tribuna d’aquesta instal•lació esportiva, amb entrada i sortida independents.

L’estadi també ofereix la facilitat d’aparcament per a tots aquells ciutadans que s’hagin de desplaçar amb vehicle, i que permet una circulació àgil, amb un ampli espai d’estacionament situat just davant de l’accés principal a aquesta instal•lació (passatge de Ladislao Kubala).

A partir de la primera setmana de març, s’iniciarà la vacunació de les persones majors de 80 anys. En cap cas cal posar-se en contacte amb el CAP, ja que totes les persones que s’incloguin en la campanya, rebran la citació per a la vacunació.

En total al Baix Empordà s’han habilitat quatre punts de vacunació fora del CAP, i a banda de Palamós, també s’inclouen Palafrugell, La Bisbal i Torroella de Montgrí. El Palau Firal de Sant Antoni de Calonge concentrarà la vacunació del personal que treballa en centres educatius. Tots aquests punts seran els mateixos per a la resta de la població que s’anirà vacunant progressivament quan pertoqui.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat