L’Ajuntament de Palamós contractarà cinc joves en pràctiques mitjançant el programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Palamós obre un any més la contractació de joves en pràctiques per a la realització de tasques vinculades als serveis municipals. Aquesta oferta forma part del programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya dins la línia d’ajuts de Joves en Pràctiques 2021, i que al municipi coordina l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós.

A partir d’aquesta setmana ha quedat obert el període de sol•licitud per a optar a alguna de les cinc places que s’ofereixen enguany. Aquest termini s’allargarà fins al 15 de setembre, i permetrà a les persones interessades poder de fer arribar la seva sol•licitud per correu electrònic a ocupacio@palamos.cat, adjuntant la documentació requerida. (consultar bases: https://promocioeconomica.palamos.cat/ajuntament-palamos-programa-joves-en-practiques-2021/)

Els cinc llocs de feina que s’ofereixen tenen un perfil tècnic per a joves amb formació professional o universitaris, i estan vinculats a diversos serveis municipals, concretament un a l’Àrea d’Urbanisme, i en aquest cas col•laborant en la realització de tasques en el manteniment i actualització de la base cartogràfica, millorant els protocols de manteniment i actualització de les bases de dades, o bé, incorporant informació georeferenciada de l’àrea, com estudis geològics i topogràfics de diferents sectors i trams de col•lectors amb inspeccions en vídeo.

També a l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà, que ofereix una plaça amb un perfil d’informàtic/a de gestió, on les tasques previstes giraran entorn, entre altres, a la participació en el disseny i estudi de diferents tràmits administratius per simplificar la tramitació per una millor eficàcia i eficiència; o bé promoure la utilització de la seu electrònica i els certificats digitals entre la ciutadania.

Un tercer lloc de treball dependrà de l’Àrea de Participació Ciutadana on la persona adscrita durà a terme tasques d’Agent de Desenvolupament Local amb l’actualització de les dades i contactes amb les entitats locals, així com la promoció de la relació entre entitats locals, i promocionant les línies de col•laboració i subvencions de l’administració municipal.

L’Àrea de Medi Ambient ofereix un lloc de treball mitjançant el qual poder aportar suport tècnic i administratiu per tal generar la documentació necessària que permeti millorar la normativa municipal de prevenció d’incendis forestals, o bé, per a una millor gestió de diferents aspectes vinculats a l’aplicació de les normatives de tinença d’animals.

L’Àrea de Ciutat Educadora i Gent Gran ofereix la darrera plaça prevista dins la contracció en practiques. En aquest cas l’oferta laboral és de dinamització activitats per a Gent Gran i Agent de Desenvolupament Social, elaborant una diagnosi sobre la realitat de la gent gran de Palamós, amb especial atenció als àmbits següents: situació familiar i social, recursos econòmics, oportunitats i recursos de lleure, nivell de salut, món associatiu i educació.

El període temporal de treball d’aquestes cinc places serà de sis mesos, del 30 de setembre de 2021 al 29 de març de 2022, amb jornada de 35 hores, que es desenvoluparà de dilluns a divendres, principalment en horari intensiu de matí.

El programa de Garantia Juvenil de la Generalitat dins la línia d’ajuts de Joves en Pràctiques 2021, està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, i és cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat