L’Ajuntament de Palamós desplega l’App amb tota la informació del municipi

L’Ajuntament de Palamós presenta aquesta setmana i de manera definitiva l’aplicació per a mòbils ‘Palamós’ que inclou informació referent a la vila amb l’objectiu de crear una porta única d’accés a la comunicació i serveis del municipi, oferint als usuaris la possibilitat de tenir-la sempre a mà a través dels seus Smartphone.

L’actualitat de Palamós a la butxaca
Després que les dues proves de l’App amb informació sobre la Festa Major i Carnaval funcionessin amb èxit i, havent incorporat ja tota la informació necessària, finalment l’App Palamós ja està disponible en la seva totalitat.

A través de l’aplicatiu, els usuaris, tant d’Android com d’iOS, podran consultar amb comoditat i rapidesa tot allò referent a la vila, ja sigui l’actualitat del municipi a través de l’agenda, notícies i avisos municipals, com telèfons d’interès o informació sobre el transport públic, entre altres.

Des de l’app, els usuaris també podran fer sortides i excursions a través de les rutes i punts d’interès turístics de Palamós, o consultar l’estat de les platges. A més, hi haurà informació referent als aparcaments de la vila durant tot l’any.

L’app també inclou informació referent als comerços, mercats i serveis i sobre l’hostaleria del municipi, amb la possibilitat de consultar un per un tota l’oferta de restauració i allotjament, com també informació referent a la salut amb el contacte de totes les farmàcies, que permet fins i tot saber quina està de guàrdia; tenir a mà el contacte per trucar directament a l’Hospital de Palamós o al CAP o quins punts DEA hi ha repartits pel municipi.

A banda de tota aquesta informació, la plataforma també dona a la ciutadania la possibilitat de posar-se en contacte amb l’Ajuntament i les seves àrees mitjançant la “Bústia d’incidències”. L’opció permet enviar a l’Ajuntament de manera ràpida totes aquelles anomalies o irregularitats del municipi o dels seus serveis, indicant el tipus de problema localitzat, una fotografia així com les coordenades GPS per tal que els tècnics municipals puguin resoldre-ho.

Incorporació de la campanya ‘Palamós Gastronòmic’
Coincidint amb la campanya ‘Palamós Gastronòmic’, que s’inicia aquest divendres 5 d’octubre, l’Ajuntament incorpora també informació referent a l’esdeveniment.

A través de l’App, els usuaris podran consultar el programa d’activitats previstes i tenir informació sobre els restaurants i tavernes que hi participen, a més de saber quins plats o tapes han preparat per l’ocasió.

Palamós és Smart
L’app ‘Palamós’ és totalment gratuïta i funcional tant per a mòbils que treballin amb Android com amb iOS. Es pot descarregar a l’App Store i a Google Play.

La plataforma forma part del projecte ‘Palamós és Smart’, que a través de l’aplicació ‘Palamós’ pretén millorar la relació entre ciutadans, entitats i el mateix Ajuntament.

L’objectiu és crear una porta única d’accés a tota la comunicació i serveis de la ciutat, creant un canal interactiu a través de l’Smartphone del ciutadà.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat