L’Ajuntament de Palamós destinarà 700.000 euros en un primer pla de xoc per fer front a la crisi de la Covid-19 al municipi

La situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19, ha motivat que l’Ajuntament de Palamós activi un pla de xoc que permeti minimitzar en tot el possible les necessitats socials o econòmiques que puguin sorgir al municipi i derivades d’aquesta crisi.

Durant les darreres setmanes l’Àrea de Serveis Econòmics ha fet un estudi exhaustiu d’aquelles partides del pressupost municipal 2020 que podien destinar a aquest pla, una part del seu global.

Aquest treball ha permès extreure un total de 700.000 euros que ara es destinaran a poder fer front i a minimitzar, en tot allò que sigui possible, les conseqüències que comporti aquesta crisi al municipi.

Reforç social i impuls econòmic
L’objectiu és el de destinar aquesta aportació econòmica a dues línies essencials d’actuació: l’atenció social i l’ajuda a les famílies; així com la promoció econòmica i el foment de l’ocupació. D’aquesta manera es va acordar per part de tots els grups polítics representats al consistori municipal durant la Junta de Portaveus convocada amb aquest objectiu.

Precisament aquestes formacions municipals presentaran ara les propostes que han preparat per a fer efectiu aquest pla de xoc, consensuant aquelles accions que cal realitzar i el seu ordre de prioritat, donat resposta immediata a les diferents necessitats de caràcter urgent.

L’objectiu és aplicar accions adreçades a l’atenció dels col•lectius més vulnerables cobrint l’emergència social al municipi; així com l’impuls econòmic amb el suport a les empreses i el comerç local.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat