L’Ajuntament de Palamós distribueix portamascaretes entre els veïns i les veïnes del municipi

L’Ajuntament de Palamós ha adquirit una primera comanda de 5.000 portamascaretes que a partir d’avui, 5 de juny, es començaran a distribuir entre els ciutadans del municipi que desitgin fer-ne ús.

Aquests elements es podran recollir gratuïtament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, ubicada a l’accés principal de l’Ajuntament de Palamós (carrer Major, 56). També es distribuiran entre els comerços i restaurants del municipi per tal que ho puguin oferir als seus clients.

Es tracta d’una cartolina plastificada de forma rectangular, que permet guardar les mascaretes del tipus quirúrgica, per tal de garantir la seva higiene quan no són utilitzades.

Un cop la mascareta es diposita sobre la cara interior d’aquest portamascaretes, la cartolina es recull en dos plecs subjectats per les dues gomes de la mateixa màscara, quedant de la mida d’una targeta de crèdit, molt còmode per portar en una bossa de mà o fins i tot en una butxaca.

El portamascaretes està imprès en color a les dues cares, on s’inclou les instruccions d’ús, amb els passos per plegar correctament la cartolina, així com les icones amb les recomanacions bàsiques que cal tenir en compte per prevenir la propagació de la Covid-19. El disseny també inclou els missatges: Cuidem-nos; Per tu, pels altres.

Aquest disseny segueix el que l’Ajuntament de Palamós ha utilitzat en l’edició dels suports “Palamós segur”, que inclou les recomanacions per prevenir contagis per coronavirus i que s’han distribuït entre els comerços del municipi o bé que s’han ubicat a les platges.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat