L’Ajuntament de Palamós farà atenció personalitzada als veïns del Pla de Barris per tal de resoldre possibles dubtes en relació al pagament de l’últim rebut de contribucions especials

El proper dilluns dia 21 de novembre l’Ajuntament de Palamós durà a terme l’atenció personalitzada d’aquells veïns/es del Pla de Barris “Palamós Millora” que puguin tenir dubtes o preguntes en relació al pagament de l’últim rebut de contribucions especials corresponent a les obres d’aquest projecte que van finalitzar l’any 2013.

Responsables polítics i tècnics municipals faran aquesta atenció a l’espai polivalent de Mas Guàrdies (c/ de Lleida, 7) de 17 a 19 h, on els veïns que ho requereixin dels barris de Cases Noves, Mas Guàrdies i Eixample Nord podran fer les seves consultes.

Aquest darrer rebut del Pla de Barris no es va tramitar en el seu moment (gener de 2013) a causa del procediment judicial que durant aquell període es mantenia obert amb l’empresa constructora de l’obra i que impedia poder fer el càlcul de costos final del projecte. Ara, un cop tancat definitivament aquest procediment, s’ha pogut tramitar el darrer rebut.

En les darreres setmanes l’Ajuntament de Palamós ha informat tots els veïns, mitjançant carta, de la liquidació amb l’import que pertoca d’aquest pagament, però conscients de la possibilitat que alguns veïns tinguin encara algun dubte o pregunta al respecte, s’ha programat aquesta atenció personalitzada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat