L’Ajuntament de Palamós finalitza una important fase d’arranjament de voreres i de carrers del municipi

Amb les tasques darreres tasques de remat de voreres que es realitza al carrer de Pere Joan, l’Ajuntament de Palamós finalitza aquesta setmana una important fase d’arranjament de voreres i carrers del municipi que durant aquest darrers mesos s’han anat executant.

Es tracta de les actuacions de millora de voreres realitzades als carrers de Foment, Sant Joan Baptista de la Salle i Montaner, on s’han creat vials de pas de vehicles de 3,5 m amb la construcció de voreres entre 1,00 a 1,40 m d’amplada. Aprofitant aquestes obres també s’ha realitzat la canalització d’una nova xarxa de distribució d’aigua potable.

També s’ha millorat el camí de Roqueta, situat al barri de les Cases Noves i uneix els carrers de Santa Joaquima de Vedruna i el de Roqueta. L’arranjament en aquest camí s’ha centrat principlment en en el seu primer sector, on s’ha aplicat una base de formigó per minimitzar els efectes que tenia l’aigua de pluja en la superfície d’aquest tram, fins ara amb base de sauló. A la resta del camí es varen cobrir els sots amb gresa i es va anivellar el ferm.

En aquest gruix d’obra pública també si han sumat els carrers de l’Ametlla de Mar i de Pere Joan, on a banda de l’arranjament de voreres també si ha dut a terme l’asfaltatge dels respectius vials, i en el Ametlla de Mar s’hi ha sumat la ubicació de nous fanals.

Cal destacar que el material resultant del fressat del paviment es reaprofitarà per a la regularització de la superfície de sauló del primer tram del carrer de la Font, així del carrer Maria Aurèlia de Capmany i l’aparcament del Carrer Riera. El setembre vinent es tornarà a reprendre l’execució d’un nou pla d’asfaltatges al municipi, que en aquest cas inclourà trams del carrer de Joan Vilar (entre els carrers de Conrad Pallí Batet i de Rentadors); així com diverses seccions de les avingudes de Catalunya i de l’Onze de Setembre.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat