L’Ajuntament de Palamós habilita un bus llançadora gratuït per facilitar l’accés al centre del municipi durant la Festa Major

L’Ajuntament de Palamós habilitarà, per tercer any consecutiu, un bus llançadora gratuït, pensat especialment per a tots els visitants que durant el propers dies es desplaçaran a Palamós amb motiu de la Festa Major de la vila. Aquest servei es durà a terme els dies 23, 24 i 26 de juny entre les 19 i les 01 h, enllaçant els aparcaments gratuïts de la ronda de l’Est amb la zona de la Planassa, concretament davant l’aparcament de la llotja del port pesquer de Palamós.

Els recorreguts, d’anada i tornada, es realitzaran cada vint minuts des de l’aparcament de la ronda de l’Est (giratori del carrer de Roqueta) i la zona de la Planassa, amb una parada intermèdia a l’alçada de la rotonda del càmping Palamós. Aquesta mesura permet als visitants estacionar amb comoditat en els aparcaments gratuïts perifèrics fent el seu desplaçament posterior al centre mitjançant el bus. També es fomenta la reducció del nombre de vehicles que circulen per la zona més cèntrica de la vila durant els períodes de la Festa Major de més alta activitat.

Festa Major de Palamós 2017
Palamós viurà a partir de demà divendres la seva Festa Major, amb un programa d’actes que inclou novetats com els anomenats matins esportius amb propostes d’activitat física pensades per a tota la família. Aquesta activitat es durà a terme els dies 24, 25 i 26 de juny a la platja Gran, concretament a l’espai de l’Àrea Activa.

Els mateixos dies i també a la platja Gran de Palamós, tindrà lloc una altra de les novetats, concretament els batejos de submarinisme. La proposta la portarà a terme l’Associació de Submarinisme i Oci de Palamós que, sota el títol de “Infusions de busseig” oferirà als participants la possibilitat de conèixer l’activitat del submarinisme d’una manera teòrica i pràctica sota la supervisió d’un instructor.

La Festa Major 2017 també incorpora una batucada el dia de Sant Joan que serà la primera actuació del grup Re-percussions, creada des del Punt Jove de Palamós; i un taller de realització de bombolles per als més petits el diumenge 25 de juny.

Totes aquestes activitats es complementen amb les més tradicionals del programa de festes, com els concerts de Barraques, la festa de la revetlla a Sant Joan o el castell de focs; així com aquelles que el procés de participació ha anat sumant durant les darreres edicions, com el jazz a la fresca, festa de l’aigua, cercaviles, demostració de pintura, entre altres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp