L’Ajuntament de Palamós homenatja les ballarines de La Fàbrica de la Dansa que enguany s’han proclamat campiones del món

La Sala Noble de l’Ajuntament de Palamós, va acollir ahir (18/07/18) a la tarda, l’acte d’homenatge i reconeixement al grup de joves ballarines palamosines de l’acadèmia local, La Fàbrica de la Dansa, que el passat mes de juny es varen proclamar campiones del món de ball dins la seva categoria i en l’apartat de jazz.

L’acte d’ahir va tenir lloc a la Sala Noble de l’Ajuntament on l’alcalde de Palamós Lluís Puig, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Natàlia Casellas, i del regidor d’Esports, Joan Barba, van rebre les ballarines i a la directora d’aquesta acadèmia de dansa palamosina, Gentina Frigola.

Es tracta de vuit ballarines, d’entre 13 i 17 anys, que varen participar en el campionat del món Dance World Cup, celebrat el 27 i 28 de juny a Sitges, una competició que reuneix prop de 6.000 ballarins i ballarines no professionals, de 4 a 25 anys, representants de 45 països d’arreu del món.

Les joves palamosines varen aconseguir la medalla d’or d’aquesta competició amb una coreografia titulada “Feel it still”.

La Fàbrica de la Dansa també va participar en aquest campionat amb un altre grup de ballarines i en la categoria de hip-hop, les quals van aconseguir situar-se en una destacada cinquena posició. Precisament dues de les integrants d’aquest grup també van ser presents ahir a l’Ajuntament.

Durant aquest acte d’homenatge l’alcalde va lliurar a les joves campiones una placa commemorativa que en nom del municipi els fa reconeixement per aquest destacat èxit, així com per a tots aquells que l’han precedit enguany, aconseguint la plata i el bronze al campionat estatal, i sis medalles d’or en el de Catalunya.