L’Ajuntament de Palamós i l’organització del MIC asseguren la continuïtat del Mundialet de Futbol Base a les comarques gironines

L’Ajuntament de Palamós va acollir ahir, dijous 8 de març, l’acte de signatura d’un nou conveni de col•laboració entre l’Agrupació Esportiva MIC-Football, organitzadora del Mundialet de Futbol Base, i el propi Ajuntament palamosí.

Aquest acord segueix la línia dels establerts en els darrers deu anys, d’ençà el MIC es celebra a la Costa Brava, i garanteix una vegada més la continuïtat d’aquest destacat esdeveniment esportiu a les comarques gironines.

El conveni signat ahir per l’alcaldessa de Palamós, M. Teresa Ferrés, i el president del MIC-Football, David Bellver, s’ha establert per als anys 2012 i 2013 i entre altres acorda l’aportació municipal de 10.670 euros aquest any i de la mateixa quantitat per a l’any que ve.

Amb la signatura d’aquest acord Palamós continuarà acollint els actes d’inauguració i serà escenari de les primeres fases de la categoria infantil així com de les finals de totes les categories. L’Ajuntament de Palamós posarà a disposició d’aquesta competició esportiva les instal•lacions de l’Estadi Municipal així com els camps annexes de la zona esportiva “Josep Massot i Sais” i el personal de l’Àrea municipal d’Esports.

MÉS DE 5.000 PERSONES AL VOLTANT DEL MIC
En les darreres edicions el Mundialet de Futbol Base mobilitza més de 3.500 persones, entre jugadors, tècnics i familiars, que s’allotgen en hotels de la Costa Brava durant aquests cinc dies de competició. A aquesta xifra cal sumar-hi també el públic que segueix la competició en els diversos camps de futbol de les comarques gironines on es diputen els partits.

LES MILLORS SELECCIONS I ELS MILLORS EQUIPS
El MIC convoca tots els anys a més de 170 equips d’uns 30 països, que disputen aquest torneig en quatre categories: juvenils, cadets, infantils i alevins. Alguns dels participants més destacats de les darreres edicions han estat: la Selecció Nacional de Brasil, la Selecció Nacional de Mèxic, l’Inter de Milà, el Manchester United, el FC Barcelona, RCD Espanyol, el Real Madrid, l’Atlético de Madrid o València C.F., entre d’altres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat