L’Ajuntament de Palamós incorpora tots els actes del Carnaval 2018 a la seva app per a mòbils

L’Ajuntament de Palamós ha incorporat aquesta setmana a la seva aplicació per a mòbils tota la informació referent al Carnaval 2018 amb l’objectiu que els usuaris puguin portar l’agenda de la tradicional Festa Major d’hivern a la butxaca.

A través de l’app ‘Palamós’, els usuaris, tant d’Android com d’iOS, podran consultar amb comoditat i rapidesa totes les activitats programades per aquest Carnaval, amb l’agenda d’actes segmentats per dia o per lloc de celebració i geolocalitzats mitjançant Google Maps.

Des de l’app també es podran consultar quins aparcaments de la vila hi ha a disposició durant aquests dies o comprar les entrades pels diferents esdeveniments.

D’aquesta manera, l’aplicatiu ofereix la possibilitat als usuaris d’estar al dia dels actes programats en aquesta nova edició del Carnaval que va començar el passat divendres 19 de gener amb la presentació de la programació, i que s’allargarà fins el proper dimecres 14 de febrer amb l’enterrament de la Sardina.

L’app ‘Palamós’ és totalment gratuïta i funcional tant per a mòbils que treballin amb Android com amb iOS. Es pot descarregar a l’App Store i a Google Play.

Palamós és Smart
La incorporació dels actes del Carnaval dins l’app de l’Ajuntament de Palamós es fa després d’haver-se estrenat el juny de l’any passat amb els continguts de la Festa Major 2017 i recentment amb l’Agenda de Nadal.

La plataforma forma part del projecte ‘Palamós és Smart’, que a través de l’aplicació ‘Palamós’ pretén millorar la relació entre ciutadans, entitats i el mateix Ajuntament. L’objectiu és crear una porta única d’accés a tota la comunicació i serveis de la ciutat, creant un canal interactiu a través de l’Smartphone del ciutadà.

Aquesta plataforma també dona a la ciutadania la possibilitat de posar-se en contacte amb l’Ajuntament i les seves àrees mitjançant la “Bústia d’incidències”. L’opció permet enviar a l’Ajuntament de forma ràpida totes aquelles anomalies o irregularitats del municipi o dels seus serveis, indicant el tipus de problema localitzat, una fotografia així com les coordenades GPS per tal que els tècnics municipals puguin resoldre-ho.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat