L’Ajuntament de Palamós informa de l’aplicació al municipi de les mesures per a reduir el risc de contagi del Covid-19

L’Ajuntament de Palamós mantindrà oberts tots els serveis públics municipals, sense activitats programades i controlant-ne l’aforament. En aquest sentit els actes que siguin organitzats en qualsevol equipament municipal tancat, es garantirà no superar la tercera part de l’aforament màxim, assegurant una distància prudencial entre les persones assistents.

Pel que fa als esdeveniments esportius professionals i no professionals de totes les disciplines, aquests ja han quedat anul•lats per part de les federacions, entitats o clubs organitzadors.

Els equipaments esportius municipals però restaran oberts per aquelles entitats que mantinguin el calendari d’entrenaments. Es recomana però a aquests clubs, valorar el risc en funció dels grups i tipus d’activitat, tenint en compte la necessitat de reduir aforaments, així com la participació d’infants i joves de diversos centres.

Relació de les activitats obertes al públic previstes per aquests propers quinze dies a Palamós (fins al 26 de març) que han quedat suspeses:

– Jornades d’Educació i Família, conferències previstes a La Gorga pels dijous 12 i 19 de març.
– Hora del Conte a la Biblioteca, dijous 12 de març.
– Inauguració de l’exposició temporal del Museu de la Pesca, divendres 13 de març.
– Teatre amateur a La Gorga, espectacle “Love me Tinder”, diumenge 15 de març. (en aquest cas l’espectacle ha quedat ajornat per al 31 de maig)
– Cantada dels alumnes de primària de les escoles de Palamós, a La Gorga, divendres 13 de març.
– La Festa de l’Arbre, prevista per a la segona quinzena d’aquest mes de març.

En tots els actes que s’han suspès es treballa per buscar una nova data de realització de la qual s’informarà tan bon punt es fixi de nou.

Informació del Canal Salut
http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/informacio-per-a-administracio-local/

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat