L’Ajuntament de Palamós inicia demà dimarts els treballs d’arranjament d’un tram del carrer del Pedró

Operaris de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Palamós i l’empresa subcontractada començaran, demà dimarts 12 de desembre, les obres de millora del subsòl d’un tram del carrer del Pedró.

Els treballs previstos consistiran en arranjar un tram d’aquest carrer, comprès entre el carrer de Mauri Vilar i el carrer de la Creu. L’actuació comportarà aixecar els panots existents i la capa de formigó, per compactar la sub base, fent uns 15 cm de nova capa de formigó per millorar la part que ha quedat malmesa. El tram arranjat serà d’uns 3 metres d’amplada, en paral•lel al parc infantil.

Les obres que comencen demà s’allargaran fins el divendres 22 de desembre i el seu cost és d’uns 14.000 euros.

Afectació del pas dels vehicles
Amb motiu de la realització de les obres, el tram del carrer del Pedró (entre els carrers de Mauri Vilar i de la Creu) quedarà tancat a la circulació dels vehicles a partir d’aquest dimarts 12 de desembre i fins el proper divendres 22.

Pel que fa al carrer de la Creu, s’hi podrà circular venint des del carrer Roger de Flor, però no des del carrer del Pedró on s’hi fan les obres. D’altra banda, el carrer Mauri Vilar quedarà tancat a la circulació i hi haurà una senyalització excepcional pels veïns que podran baixar pel carrer Molins. Tant d’una banda com de l’altra del tram afectat, la Brigada Municipal haurà posat la senyalització corresponent anunciant les afectacions de circulació.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp