L’Ajuntament de Palamós inicia el període d’inscripcions per a poder participar al Curs d’Informàtica Bàsica

Aquesta setmana s’ha iniciat el període d’inscripcions per a poder participar al Curs d’Informàtica Bàsica adreçat a persones majors de 18 anys en situació d’atur, que organitza l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós amb la col•laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquesta és una iniciativa formativa, totalment gratuïta i que a Palamós es ve organitzant en els darrers anys, que té com a objectiu oferir a les persones que no tenen coneixement d’informàtica una formació bàsica d’introducció a les noves tecnologies, a través de la qual puguin adquirir una competència mínima per utilitzar l’ordinador i navegar per internet com a eina per la recerca de feina.

El curs de 30 hores lectives es durà a terme del 10 d’abril al 19 de juny, tots els dilluns i dimecres, amb horari de matí (9 a 10.30h) o tarda (15 a 16.30h), al Punt Jove de Palamós (carrer de Santa Marta, 6).

Inscripcions al curs
El Curs d’Informàtica Bàsica ha obert aquesta setmana el període d’inscripcions que s’allargarà fins al proper dimarts dia 9 d’abril, un dia abans de l’inici de l’activitat formativa. Cal recordar que les places per a poder prendre part al curs són limitades.

Per tal de poder formalitzar aquesta inscripció caldrà adreçar-se qualsevol dia laborable de 10 a 14 h, al servei municipal de l’Espai del Barri, situat al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 12 (davant el parc de l’Arbreda), telèfon: 972 31 31 82, e-mail: palamosmillora@palamos.cat.

Servei d’Assessorament Informàtic (SAI)
En paral•lel a la realització d’aquest curs i dins el mateix període (del 10 d’abril al 19 de juny) l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania també posa en funcionament el Servei d’Assessorament Informàtic (SAI).

Aquest és un servei d’accés lliure i gratuït que té lloc al Punt Jove tots els dilluns i dimecres de 16.30 a 18.30 h.

Les persones interessades poden adreçar-s’hi amb el seu portàtil o utilitzar els ordinadors del servei i, amb l’assessorament d’una formadora responsable, poder practicar o fer consultes informàtiques específiques: enviar documents adjunts per correu electrònic, baixar i/o actualitzar l’antivirus, descarregar les fotos de la càmera a l’ordinador, aprendre a “netejar” l’ordinador, configurar la privacitat de les xarxes socials, sincronitzar el correu electrònic i calendari del mòbil amb l’ordinador, millorar blogs i webs, etc.

Aquest servei és adreçat a qualsevol persona major de 18 anys i empadronada al municipi de Palamós. Per a poder accedir al Servei d’Assessorament Informàtic (SAI) no és necessària inscripció prèvia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat