L’Ajuntament de Palamós inicia el pla d’asfaltatge de set trams de carrers del municipi

Demà dimecres 16 de novembre s’iniciarà el procés d’asfaltatges de set trams de carrers del municipi. Es tracta del pla d’asfaltatges elaborat per l’Ajuntament de Palamós i que en aquest cas afecta prop de 870 metres lineals de carrers que restaven pavimentar del pla iniciat l’any passat.

L’actuació s’iniciarà demà dimecres amb els fressats de dos primers trams, el del carrer de Muntaner, entre Ample i Jacint Verdaguer; i també el del carrer de Foment, entre Salvador Albert i Pey i Jacint Verdaguer, on dijous s’aplicarà l’asfalt. Posteriorment aquest procés seguirà pel carrer de Provença, entre el passeig del Mar i el carrer de Londres; i el tram del carrer de la Riera d’Aubi, entre els carrers d’Aragó i Provença.

La resta de trams que s’inclouen en aquest pla d’asfaltatge són: avinguda de Catalunya, entre els carrers de Nàpols i del Mar; i els carrers de Rosselló i d’Aragó, entre passeig del Mar i l’avinguda del President Macià.

Les obres inclouen el fressat del paviment vell, el reg asfàltic i l’aplicació d’un nou aglomerat, així com el pintat de la senyalització horitzontal. Es preveu que en el període màxim d’una setmana s’enllesteixi per complet l’asfaltat dels vuit trams inclosos en aquest pla.

Posteriorment aquests carrers asfaltats tindran afectacions puntuals amb motiu de la realització dels acabaments en embornals, tapes del clavegueram i altres serveis, així com el pintat de la senyalització viària. El cost global d’aquest projecte és d’uns 85.500 euros.

Finalització de la substitució d’un tram de la xarxa de clavegueram
Previ a l’inici d’aquest pla d’asfaltatges s’han dut a terme les obres de substitució del darrer tram de la xarxa de clavegueram que restava per canviar al carrer de la Riera d’Aubi.

Es tracta doncs de la tercera i darrera fase d’aquest projecte que amb un cost aproximat de 23.000 euros, haurà permès la substitució íntegra d’aquesta canonada, que circula pel carrer de la Riera d’Aubi i que, passant pel carrer de Provença, connecta amb la canonada general situada al carrer de López Puigcerver.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp