L’Ajuntament de Palamós inicia el procés d’asfaltatge i millora de diversos carrers del municipi

Aquesta setmana quedarà enllestit l’asfaltatge de la totalitat del carrer de Xaloc, situat entre el passeig de les Pites i el carrer de Lluís Barceló i Bou, al barri de les Cases Noves.

El projecte d’arranjament d’aquest carrer s’ha basat en el fressat de les zones malmeses i la seva posterior neteja, el tractament amb reg asfàltic, i finalment l’aplicació del nou asfaltat. Durant el dia d’avui es realitzaran les tasques de pintat de la senyalització viaria i d’aquesta manera el carrer ja es podrà obrir novament a la circulació de vehicles.

Pla de millores
Aquest arranjament forma part del pla de millores que l’Ajuntament de Palamós està aplicant a diversos carrers i espais públics del municipi. El projecte es va iniciar durant el passat mes de juny i ja ha inclòs l’execució del projecte d’asfaltatge de la plaça de la Catifa, el carrer del Moll i d’un sector de l’aparcament de l’Arbreda, amb un pressupost de 14.800 euros.

També s’ha realitzat actuacions d’asfaltatge en diversos trams del passeig del Mar, el vial del port-ronda de l’Est, la carretera de la Fosca, el carrer del Mar, el camí vell de la Fosca o als carrers Josep Pla i Àngel Guimerà. En aquest cas s’han arranjat més de 1.700 m2 de carrers de la vila que actualment presentaven un cert deteriorament, amb una inversió d’uns 24.000 euros.

Continuïtat en el procés de millores
El pla d’arranjament de carrers seguirà durant la primera quinzena de setembre on hi ha previst realitzar l’asfaltatge de la totalitat dels carrers Ample i de Santa Joaquima de Vedruna, així com un tram del carrer de Sant Joan Bta. de La Salle, concretament entre plaça dels Arbres i carrer Ample. El cost global d’aquest projecte és de 44.400 euros.

Precisament en aquest tram del carrer de Sant Joan Bta. de La Salle el projecte de millores també inclourà l’arranjament i ampliació de les voreres existents, en un procés d’obres que anirà a càrrec dels operaris de la Brigada Municipal i que tindrà un cost d’uns 42.400 euros.

L’arranjament de voreres que realitza durant l’any la Brigada Municipal a permès l’adequació d’aquestes a molts punts del municipi adaptant-les al còmode accés de persones amb mobilitat reduïda.

A les millores d’asfaltatge i de voreres cal sumar-hi també el pintat de la senyalització viaria que l’Ajuntament de Palamós ha realitzat també i que realitza en l’actualitat en molts dels principals vials del municipi.

Amb l’execució de projectes com aquest, l’Ajuntament de Palamós segueix consolidant el programa de millores als barris del municipi, mitjançant el qual es permet, i de manera progressiva, adequar vials, carrers i places de la vila.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat