L’Ajuntament de Palamós inicia la construcció d’un nou aparcament públic a la zona de l’Eixample amb cabuda per a 122 vehicles

Avui mateix, dilluns 10 de juny, s’ha iniciat el projecte d’obres ordinàries de construcció d’un aparcament provisional a la vila situat entre la zona de l’Eixample i el sector sud del Pla de Sant Joan.

Aquest nou espai d’estacionament gratuït ubicat concretament en l’espai no urbanitzat del carrer de Santiago Bañeras i Goday, i en el tram delimitat entre els carrers de València i d’Enric Vinke, tindrà una superfície global de 3.077 m², dins una gaia de terreny de 200 x 16 m on s’hi podran estacionar fins a 122 vehicles.

El projecte d’obres, a càrrec d’una empresa especialitzada i amb un pressupost total de 45.685,53 €, consisteix bàsicament en les tasques de desbrossament i planimetria del terreny i la compactació de la superfície amb la ubicació de subbase reciclada de 25cm, la delimitació de les places d’aparcament així com la instal•lació d’enllumenat.

L’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palamós preveu que les obres del nou aparcament puguin enllestir-se en dues setmanes, entrant en funcionament abans de l’inici de la Festa Major de la vila que té lloc del 23 al 26 de juny.

Nous espais d’aparcament a la vila
Les Àrees municipals de Mobilitat i de Projectes Estratègics, treballen en la creació al municipi de nous espais d’aparcaments, com el del carrer de Santiago Bañeras i Goday, amb l’objectiu d’augmentar el nombre de places d’estacionament a la vila.

En aquest sentit durant els darrers anys s’han obert dos nous aparcaments públics a la zona de les Cases Noves, ubicats en paral•lel al vial del Port i amb una capacitat global de 93 vehicles. Al mateix temps s’està treballant en la creació de nous pàrquings en àmbits de Sant Joan i de Mas Guàrdies.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat