L’Ajuntament de Palamós iniciarà dilluns vinent la reforma de la plaça Murada

L’Ajuntament de Palamós iniciarà dilluns vinent, 20 de gener, la reforma de la plaça Murada, un projecte que permetrà la rehabilitació i millora d’aquest espai emblemàtic de municipi, que esdevé un dels principals miradors a la platja i la badia, i destacat accés al barri vell de Palamós.

Aquestes feines començaran amb les tasques prèvies de desmuntatge de mobiliari urbà i l’enderroc de parterres.

La redacció d’aquest projecte ha estat a càrrec dels Serveis Tècnics municipals i inclou la renovació de tot el paviment de la plaça.

També s’inclou la supressió de l’actual parterre central, la ubicació de nous bancs i la millora de l’enllumenat públic amb la ubicació de fanals adossats a les façanes i el tractament decoratiu de les pilastres de la barana mitjançant llums enrasades al paviment.

En el procés de redacció d’aquest projecte l’Ajuntament de Palamós ha realitzat diverses reunions amb els veïns i els propietaris d’establiments ubicats en aquest espai, per tal d’informar-los de la reforma prevista i per incloure aquelles aportacions que han permès millorar la proposta.

El cost d’aquest projecte és de 45.513,40 euros i el termini d’execució és de
dos mesos i mig.

El calendari d’obres s’ha previst en aquest moment per tal de no afectar en els períodes de màxima utilització de la plaça, principalment pels establiments de restauració que hi ha ubicats, i que coincideix bàsicament en les èpoques turístiques de primavera i estiu. D’aquesta manera està previst que les obres s’acabin abans de començar la Setmana Santa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat