L’Ajuntament de Palamós instal•la contenidors soterrats a la plaça de Pere el Gran

Aquesta mateixa setmana quedaran totalment instal•lats el conjunt de nous contenidors soterrats que s’han ubicat a la plaça de Pere el Gran al barri de les Cases Noves.

El nou equipament forma part de les millores urbanístiques i de serveis aplicades als barris de les Cases Noves, Mas Guàrdies i Eixample Nord, mitjançant el projecte integral “Palamós Millora” inclòs a la Llei de Barris.

La instal•lació del sistema soterrat de contenidors ha estat a càrrec d’operaris de la Brigada Municipal i d’una empresa especialitzada que durant la darrera setmana han realitzat les operacions d’ubicació i mecanització del sistema. El cost d’adquisició i ubicació de l’equipament ha estat de 24.200 €.

Aquest nou conjunt de contenidors permetrà eliminar de manera definitiva l’àrea d’aportació ubicada fins ara en un extrem de la plaça, amb la qual cosa es millorarà de manera significativa la imatge d’aquest entorn.

El sistema de contenidors soterrats, ubicat en un dels laterals de la plaça, està format per dos mòduls independents que inclouen un conjunt de sis boques. En un primer grup i amb una capacitat de 1000 litres hi ha dues boques destinades a material de rebuig i dues més a envasos. El segon grup esta format per dues boques independents amb 3000 litres de capacitat: una destinada a paper i l’altra a vidre.

MÉS UNITATS A CASES NOVES I MAS GUÀRDIES
En l’àmbit de les Cases Noves i de manera progressiva durant els propers mesos està previst la instal•lació i posada en funcionament d’altres grups de contenidors soterrats que s’ubicaran als carrers de: Lluís Barceló i Bou, Astruc Ravaia o Remigi Robau i Morató.

Aquest tipus d’equipaments també s’han instal•lat en zones del barri de Mas Guàrdies, com els ubicats als carrers de Puig Pedró o Pompeu Fabra.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat