L’Ajuntament de Palamós instal•la nous jocs i terra amortidor, al parc infantil de la plaça Mas Guàrdies

Aquesta setmana s’enllestirà el projecte de millora el parc infantil de la plaça de Mas Guàrdies, on l’Ajuntament de Palamós ha previst la ubicació de nous jocs així com la instal•lació de terra amortidor anti-impacte.

Les tasques d’execució d’aquest projecte són a càrrec d’una empresa especialitzada que subministra i instal•la un total de tres nous jocs inclusius elaborats principalment amb fusta.

Es tracta concretament d’una estructura multijoc equipada amb tobogan, xarxa per grimpar, panell interactiu, túnel, barra per on lliscar o rocòdrom. Aquest parc també ha incorporat una caseta amb jocs interactius, i uns panells amb elements mòbils, que se sumaran al gronxador i les cadires de molles amb què compta aquesta instal•lació.

Cal destacar que la base d’aquests jocs es pavimenta amb terra amortidor amb l’objectiu d’evitar que algun infant es pugui fer mal si cau, reforçant la seguretat d’aquest equipament. En total s’ubicarà 85 m2 d’aquest tipus de paviment elaborat amb cautxú.

El cost de l’adquisició d’aquests nous elements de jocs infantils, la seva instal•lació, així com la pavimentació amb terra amortidor del parc infantil, és de 19.600 euros.

Un cop ja han quedat instal•lats els nous jocs, els operaris de la Brigada Municipal reubiquen ara algun dels elements de mobiliari urbà amb els que compta el parc infantil de la plaça de Mas Guàrdies, i amplien amb nous trams la tanca perimetral que envolta l’equipament.

L’objectiu de l’Ajuntament de Palamós és el de continuar millorant i ampliant progressivament els parcs infantils del municipi, potenciant la qualitat i la diversitat dels elements de joc i renovant les velles instal•lacions ubicades encara en alguns d’aquests equipaments.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat