L’Ajuntament de Palamós intensifica la neteja dels carres de més freqüentació del municipi

Durant aquesta setmana l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós mitjançant l’empresa concessionària del Servei Municipal de Neteja Viaria (Urbaser S.A), duu a terme una campanya que té com a objectiu netejar diversos carrers del municipi, aquells que són de més freqüentació, de les taques als panots provocades per tot tipus de greixos, com les restes de xiclets que queden enganxats a terra o bé d’olis.

Els carrers afectats per aquestes feines de neteja són principalment els més cèntrics de la zona del barri vell de la vila, i també de zones comercials i de vianants com l’avinguda de Catalunya i el passeig del Mar.

La neteja consisteix en retirar les restes del xiclet o de greixos del paviment amb aigua calenta a pressió. Aquestes tasques es realitzen mitjançant una màquina que l’empresa concessionària del Servei Municipal de Neteja Viaria (Urbaser S.A) ha fet arribar de manera especial a Palamós per a duu a terme aquesta funció.

Aquest operatiu especial de Neteja, té lloc cada dia en diferents sectors de la zona centre del barri vell, l’avinguda de Catalunya i el passeig del Mar, sempre fora del horaris comercials o de molta afluència de vianants.

COMPROMÍS CÍVIC DELS CIUTADANS
L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós ja ha realitzat aquests tipus de neteja en altres ocasions, amb la necessitat d’haver de repetir les actuacions en moments de molta acumulació de taques.

Un esforç que esdevé inútil si després de la neteja es continuen llençant els xiclets a terra. Per això des de l’Ajuntament es demana, un cop més, el compromís cívic dels ciutadans, utilitzant sempre les papereres per a llençar els xiclets.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp