L’Ajuntament de Palamós millora la mobilitat al carrer de l’Avió prohibint l’estacionament de vehicles

L’Àrea de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Palamós procedirà aquesta mateixa setmana a la instal•lació de la senyalització necessària per a fer efectiva la prohibició d’estacionament en el tram del carrer de l’Avió comprés entre l’avinguda del President Francesc Macià i el carrer de la Indústria.

L’objectiu de la mesura és el de poder resoldre la dificultat en la circulació i el risc en la seguretat que suposen els cotxes que actualment aparquen en aquest tram i que provoquen que l’espai de pas que resta a la calçada per als vehicles, i el de les voreres per als vianants, sigui molt estret.

Per tal de poder resoldre aquesta problemàtica i davant la petició reiterada dels veïns i veïnes d’aquest àmbit, l’Àrea de municipal de Mobilitat activarà definitivament la prohibició d’estacionament de vehicles.

En aquest sentit cal destacar que des de l’Ajuntament de Palamós s’ha adreçat una carta informativa a tots els veïns i veïnes del tram afectat.

Aquesta mesura forma part de la reordenació en l’estacionament i la circulació de vehicles que des de l’Ajuntament de Palamós s’està realitzant en diversos àmbits de la vila amb l’objectiu de millorar la seguretat dels vianants i la mobilitat de vehicles.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat