L’Ajuntament de Palamós millora l’accessibilitat al Mercat Municipal

Els operaris de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Palamós han enllestit les tasques d’arranjament i millora de l’accessibilitat del Mercat Municipal situat a l’avinguda de Catalunya, actuant en la supressió de barreres arquitectòniques i assegurant la seguretat i la comoditat a totes les entrades d’aquest equipament, principalment per a persones amb problemes de mobilitat.

Aquest projecte municipal ha afectat bàsicament l’accés principal al Mercat (des de l’avinguda de Catalunya) així com l’entrada lateral situada al carrer de Josep Joan.

Nova rampa d’accés
En l’accés principal els operaris de la Brigada Municipal hi han construït una rampa que permet superar amb comoditat l’esglaó d’entrada, que també s’ha modificat ja que d’un ha passat a tenir dos esglaons amb l’objectiu de donar més comoditat principalment per a la gent gran, reduint l’alçada que tenia l’únic esglaó existent fins ara.

La nova rampa d’accés, que s’ubica en un lateral de la porta d’entrada i que s’ha dotat d’una barana, comunica el vestíbul del Mercat amb la vorera exterior que està situada en paral•lel a l’avinguda de Catalunya.

Les obres també han permès l’arranjament de l’accés a la porta lateral del Mercat Municipal que dóna entrada a aquest equipament des del carrer de Josep Joan. En aquest indret s’han ampliat uns 60 centímetres l’actual vorera que passa en paral•lel al Mercat i connecta aquest accés amb l’avinguda de Catalunya.

Aprofitant aquestes tasques també s’ha actuat millorant les diverses pendents d’accés que es troben situades, tant en diversos punts de la vorera que envolta el Mercat Municipal de Palamós com en les de voreres adjacents.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat