L’Ajuntament de Palamós obre el període d’inscripcions per a poder participar en els cursos de capacitació

Durant aquesta setmana i fins al dimarts 17 de setembre es duu a terme el període d’inscripcions per a poder participar als cursos de capacitació que organitzen conjuntament l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania mitjançant el Servei d’Acollida i Ciutadania i el projecte Pla de Barris “Palamós Millora”, amb la col•laboració de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta proposta formativa totalment gratuïta té com a objectiu donar coneixements teòrics i pràctics de cadascuna de les matèries, i afavorir la interrelació entre les persones. Els cursos iniciaran la seva activitat lectiva el dia 23 de setembre i s’allargaran fins a mitjans del proper mes de desembre.

Dues propostes formatives
En aquesta ocasió es tracta concretament de dos cursos. Per un costat el curs d’Aproximació a la Llengua i la Cultura Catalana, mitjançant el qual es fomenta l’autonomia personal dels participants, i s’afavoreix la comunicació en català i el coneixement de la societat catalana.

Les classes d’aquest curs tindran lloc a l’Aula d’Aprenentatge de Palamós, de dilluns a divendres i en horari que durant la setmana combinarà les sessions de matí o tarda.

El segon dels cursos és el d’Informàtica Bàsica per a la Recerca de Feina, mitjançant el qual s’ofereixen aquells coneixements essencials d’introducció a les noves tecnologies a través dels quals es puguin adquirir les competències per utilitzar l’ordinador i navegar per internet, com a eina per a la recerca de feina. Les classes d’aquest curs tindran lloc al Punt Jove de Palamós, tots els dilluns i dimecres de 9 a 10.30 h o de 15 a 16.30 h.

Inscripcions als cursos
Aquest programa formatiu, totalment gratuït i amb places limitades, ha obert aquesta setmana el període d’inscripcions que s’allargarà fins al dimarts 17 de setembre.

Les persones interessades a poder participar en el curs d’Aproximació a la Llengua i la Cultura Catalana, poden fer les seves inscripcions de 10 a 14 h, a l’Aula d’Aprenentatge (c/ Salvador Albert i Pey, 3). En el cas del curs de d’Informàtica Bàsica per a la Recerca de Feina es poden fer de 10 a 14 h, a l’Espai del Barri (c/ Mn. Jacint Verdaguer, 12).

Els únics requisits per a poder formalitzar aquesta inscripció són els de ser persones majors de 18 anys i estar empadronades a Palamós. Per a poder sol•licitar més informació cal adreçar-se a l’Espai del Barri, telèfon: 972 31 31 82, o al e-mail: palamosmillora@palamos.cat.

Servei d’Assessorament Informàtic
En l’àmbit de les noves tecnologies cal recordar que a partir del dia 23 de setembre i fins al 16 de desembre, l’Ajuntament de Palamós obrirà una nova edició del Servei d’Assessorament Informàtic (SAI), que cada vegada compta amb més usuaris.

Aquest és un servei d’accés lliure i gratuït, que s’obre al públic tots els dilluns i dimecres de 16.30 a 18.30 h al Punt Jove de Palamós, on l’usuari pot venir amb el seu portàtil.

El SAI disposa d’ordinadors, connexió wifi i l’assessorament d’una formadora responsable que guia i dóna suport resolent els dubtes informàtics que es presentin.

Els usuaris del servei poden practicar o fer consultes específiques: enviar documents adjunts per correu electrònic, baixar i/o actualitzar l’antivirus, descarregar les fotos de la càmera a l’ordinador, aprendre a “netejar” l’ordinador, configurar la privacitat de les xarxes socials, sincronitzar el correu electrònic i calendari del mòbil amb l’ordinador, millorar blogs i webs, etc.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat