L’Ajuntament de Palamós organitza a la plaça de Pere El Gran una reunió amb els veïns d’aquest sector per parlar de l’actualitat del barri

Ahir dijous 16 de juny, a les 19.30 h, l’Ajuntament de Palamós i l’Associació de Veïns de les Cases Noves, Mas Guàrdies i Eixample Nord, van organitzar a la plaça de Pere El Gran una reunió amb els veïns d’aquest sector per parlar de l’actualitat del barri.

Prop de 200 persones, veïns d’aquests sectors, van assistir a la trobada que va comptar amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, i del regidor d’Urbanisme i 1r Tinent d’alcalde, Jordi Pallí, que van ser acompanyats pel president de l’Associació de Veïns de les Cases Noves, Mas Guàrdies i l’Eixample Nord, Fermí Ros.

A banda la reunió va comptar amb la participació de diversos tècnics municipals de les àrees d’Urbanisme, Brigada, Medi Ambient, Policia Local o Serveis Econòmics.

Durant la reunió l’alcalde i el regidor d’Urbanisme varen poder explicar totes aquelles tasques que s’han realitzat en els darrers mesos en aquest àmbit, relacionades principalment amb els àmbits de la neteja, la via pública o els serveis.

Els veïns també van tenir l’oportunitat de poder demanar directament als responsables municipals totes aquelles necessitats que consideren necessàries per a la millora d’aquest barri.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat