L’Ajuntament de Palamós organitza un acte d’agraïment adreçat als voluntaris i col•laboradors de la Copa del Món de Triatló

Ahir dijous 25 de juliol, a les 19 h, l’Ajuntament de Palamós va organitzar a la nau polivalent dels “50 metres”, un acte d’agraïment i reconeixement de la feina realitzada per tots els voluntaris i col•laboradors que van participar de manera desinteressada en l’organització de la Copa del Món de Triatló que va acollir el municipi el cap de setmana del 13 i 14 de juliol.

Voluntaris i voluntàries, membre de la unitat de medicina de l’esport de l’Hospital de Palamós, socorristes de Creu Roja i Pro-activa, representants del Moto Grup Mohicanos i del Cine Club Bahia, treballadors municipals i patrocinadors, van rebre aquest agraïment institucional pel treball realitzat, que en nom del municipi va adreçar-los l’alcaldessa de la vila acompanyada pel regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palamós.

L’alcaldessa va voler agrair-los “la inestimable col•laboració, desinteressada, plena i efectiva, realitzada amb motiu d’aquest destacat esdeveniment esportiu, que no hauria estat possible sense la vostra participació” i felicitar-los “pel tarannà mostrat en cada moment i en totes les tasques desenvolupades, que us va permetre gestionar cadascuna de les necessitats que es van generar amb una correcció i eficàcia que ens ha honorat com a municipi davant tots i cadascun dels atletes, de l’organització i dels ciutadans i visitants de la vila”.

El reconeixement també es va fer extensiu als atletes del municipi que van participar en la prova esportiva en les diverses categories amateurs que es van disputar el dissabte dia 13 de juliol.

L’acte d’ahir es va complementar amb un refrigeri i la projecció d’un recull de fotografies dels voluntaris i voluntàries realitzades durant les proves, així com del reportatge que sobre la Copa del Món de Triatló disputada a Palamós va emetre el canal Teledeporte de TVE.

El voluntariat
La Copa del Món de Triatló va comptar amb la col•laboració desinteressada d’unes 250 persones, 200 de les quals van ser pròpiament voluntaris que es van integrar en les diverses àrees en què es va estructurar l’organització d’aquesta destacada prova.

El voluntariat participant va tenir l’oportunitat única de viure aquest esdeveniment esportiu internacional coneixent des de dins el desenvolupament d’un triatló de primer nivell, i estan en contacte amb atletes de tot el món.

Les tasques que se’ls van designar van des de l’atenció dels triatletes al punt d’informació i registre, passant pels punts de control establerts en els diversos recorreguts, el registre i enviament de dades en l’àmbit tecnològic, o bé el suport en tasques de protocol o d’atenció mèdica i de fisioteràpia als esportistes participants.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat