L’Ajuntament de Palamós organitza un acte de recepció als esportistes de l’Associació Atlètica Palamós que han destacat en campionats estatals i catalans

El passat divendres 11 de març, a les 18 h, la sala d’actes de la casa de la vila va rebre diversos esportistes de l’Associació Atlètica Palamós (AAP) en una recepció oficial organitzada per l’Ajuntament de Palamós en homenatge i agraïment als èxits esportius aconseguits darrerament per diversos integrants de la veterana entitat esportiva palamosina.

L’alcalde de la vila, Lluís Puig; i el regidor d’Esports, Joan Barba van rebre als esportistes de l’Associació Atlètica Palamós felicitant-los pels destacats triomfs, estatals i catalans, que s’han conquerit en diverses categories, i encoratjant-los a seguir aquest camí.

Lluís Puig va agrair el treball i la constància de cadascun d’aquests esportistes en el seu afany per conquerir aquests èxits esportius que permeten que la vila encapçali un cop més l’atletisme a nivell de les comarques gironines i que fan que el nom de Palamós s’escampi arreu.

Només aquest mes de març l’Associació Atlètica Palamós ha vist com el seu jove corredor Anasse Mahboub (campió de Catalunya en 3000 metres llisos, campió de Catalunya i plata en el campionat d’Espanya de cros juvenil) es proclamava campió d’Espanya dels 3.000 metres llisos en categoria juvenil, en l’estatal de pista coberta que es va disputar a Salamanca.

En aquesta mateixa competició dos esportistes més de l’entitat palamosina van destacar, concretament Santiago Catrofe que va ser desè en la final dels 1.500 metres i Laura Rodríguez, vuitena en la dels 3.000 llisos. Posteriorment l’atleta de l’AAP Jessica Anne Andrews, va ser quarta en els 3.000 metres llisos en el campionat d’Espanya en pista coberta que va tenir lloc a Madrid.

A banda d’aquests esportistes l’acte de reconeixement als integrants de l’Associació Atlètica Palamós també va comptar amb la presència de Celso Curiel, campió de Catalunya 3.000 metres llisos en la categoria veterà en pista coberta; Albert Cebollero, campió de Catalunya 800 metres llisos categoria veterà en pista coberta i plata al campionat de Catalunya en els 400 metres llisos en pista coberta.

També va ser present l’atleta Anna Morell, campiona de Catalunya de proves combinades infantil en pista coberta; Elena Fonalleras, que ha garantit la marca per a participar en el campionat d’Espanya en els 10 mil metres llisos; i Clàudia Illa, plata al campionat de Catalunya en la categoria promesa en 200 metres llisos.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat