L’Ajuntament de Palamós presenta el projecte urbanístic del Palmar als veïns d’aquest sector

L’Ajuntament de Palamós ha fixat per a 2016 destinar bona part del pressupost en inversions a la via pública, prioritzant l’arranjament de carrers i voreres, així com el seu enllumenat, mobiliari i equipaments.

Amb aquest objectiu una de les primeres actuacions destacades enguany se centraran en el sector del Palmar, situat entre els barris de l’Eixample i de la Platja i delimitat pel terme municipal amb Calonge.

Aquest àmbit es va urbanitzar a la dècada dels 60 i en l’actualitat requereix d’una actuació urgent en la millora de voreres, asfaltatge i serveis.

El projecte es va presentar ahir (28/01/16) als veïns i veïnes d’aquest sector en un acte que es va realitzar a les 20 h a la sala polivalent de l’Institut d’Ensenyament Secundari de Palamós (situat just davant del sector del Palmar) i que van encapçalar l’alcalde de Palamós i el regidor d’Urbanisme acompanyats de diversos tècnics d’aquesta àrea municipal.

Arranjament integral
Una cinquantena de veïns de l’àmbit del Palmar varen poder seguir les explicacions detallades del projecte d’arranjament que inclou la millora de les voreres, de l’asfaltatge, del clavegueram i de l’enllumenat.

Els carrers on s’executarà aquest projecte són concretament el del Palmar (en la seva totalitat), del Mar (vorera esquerra en sentit circulació i en el tram entre l’av. del President F. Macià i l’av. de Catalunya).

L’actuació urbanística també inclou el carrer de Nàpols (vorera esquerra en sentit circulació i en el tram entre l’av. del President F. Macià i el c/ de la Indústria); i els carrers de Londres i de Santa Marta (entre el c/ del Mar i el c/ de Nàpols).

El pressupost d’aquestes obres s’està ultimant en paral•lel a la finalització de la redacció del projecte i es preveu que sigui finançat majoritàriament per l’Ajuntament amb un 65% i la resta, el 35%, amb contribucions especials.

L’Ajuntament de Palamós ha demanat als veïns que valorin durant les properes setmanes el projecte urbanístic previst, per tal que, si ho consideren, aportin suggeriments o propostes que el puguin millorar.

El projecte urbanístic del Palmar es preveu que s’aprovi definitivament abans d’aquest estiu amb l’objectiu d’iniciar les obres durant la tardor de 2016.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp