L’Ajuntament de Palamós realitza diverses obres de manteniment i millora a les escoles públiques de la vila

L’Ajuntament de Palamós mitjançant les àrees municipals d’Ensenyament i de Serveis Tècnics, ha realitzat diverses tasques de manteniment i millora en les escoles públiques del municipi, concretament La Vila i Vila-romà.

Aquestes actuacions s’han dut a terme coincidint amb el període festiu escolar de Nadal i Reis, per tal de no interferir en els horaris lectius d’aquests centres docents.

Escola Vila-romà
En el cas de l’escola Vila-romà cal destacar la construcció d’una passera de formigó que permet millorar l’accés als alumnes i pares connectant la pista poliesportiva de l’escola amb l’entrada principal al centre pel carrer de la Riera, evitant que els dies de pluja els alumnes i pares hagin de passar per zones no pavimentades amb les consegüents molèsties.

Dins els projectes realitzats a l’escola Vila-romà cal destacar també la instal•lació d’un sistema de gestió de la calefacció que permet fer un ús més eficient, optimitzant els horaris i temperatures de funcionament. El sistema també permet rebre alarmes de fallada de servei que permeten anticipar-se per tal que les avaries tinguin la mínima incidència possible. Aquest sistema possibilitat a la vegada un estalvi energètic molt important.

Per últim al Vila-romà s’ha reparat també la coberta del porxo de la zona d’infantil de l’escola degut a unes filtracions que s’havien detectat.

Escola La Vila i Aula d’Aprenantatge
En el cas de l’escola La Vila l’actuació s’ha centrat en l’adequació de la instal•lació d’aigua potable en els lavabos dels professors i alumnes que des de fa molt temps patia una manca de pressió d’aigua.

L’actuació s’ha realitzat amb canonades d’acer inoxidable per alimentar els serveis (2 en planta baixa i 2 en planta pis) de manera que ara es garanteix pressió i cabal en totes les aixetes i lavabos. Aprofitant l’actuació s’ha instal•lat un sistema de tall automàtic d’aigua que possibilitarà un estalvi important en el consum.

Dins les actuacions de millora realitzades durant les darreres setmanes a centres educatius cal destacar també la finalització de les obres de reforma dels lavabos de l’Aula d’Aprenantatge que es troba ubicada a l’antic edifici que havia ocupat l’escola Vila-romà.

Aquestes tasques de manteniment i millora de les dues escoles publiques i de l’Aula d’Aprenantatge de Palamós tenen un cost global de prop de 59 mil euros.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

15/04/2024

Relacionades per entitat