L’Ajuntament de Palamós realitza l’asfaltatge d’un tram del carrer de Santa Marta i d’una plaça de l’avinguda de Catalunya

L’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palamós duu a terme avui dijous i divendres (15 i 16 de novembre) i durant tot el dia, l’execució del projecte d’arranjament d’un tram del carrer de Santa Marta, concretament el comprès entre els carrers del Mar i del Palmar; així con tot l’àmbit de la plaça situada entre les avingudes de Catalunya i el carrer d’Emili Joan (ubicada darrere l’edifici de Correus).

Aquestes obres de millora permetran l’asfaltatge de nou d’aquests espais, els quals presentaven darrerament un cert deteriorament. Les tasques inclouen el fressat de les zones malmeses i la seva posterior neteja, el tractament amb reg asfàltic, i finalment l’aplicació del nou asfaltat.

Les tasques d’arranjament es realitzen des d’avui dijous a les 8 h del matí i fins al divendres a darrera hora de la tarda, afectant el tram complet del carrer i tota la plaça.

Per a realitzar aquests treballs amb la màxima celeritat i seguretat, l’Ajuntament de Palamós prohibeix la circulació de vehicles en el tram del carrer de Santa Marta afectat per aquest procés de treballs.

Les feines d’arranjament del carrer de Santa Marta i de la plaça de l’avinguda de Catalunya són a càrrec d’una empresa especialitzada i el seu cost és d’uns 15.000 euros.

Amb la realització de projectes com aquest, l’Ajuntament de Palamós segueix consolidant el programa de millores als barris del municipi, mitjançant el qual es permet, i de manera progressiva, adequar vials, carrers i places de la vila.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp