L’Ajuntament de Palamós realitzarà demà dimarts el primer ple telemàtic de la seva història

Demà dimarts 21 d’abril l’Ajuntament de Palamós realitzarà el seu primer plenari de manera telemàtica, aplicant d’aquesta manera alternativa al confinament que estableix l’estat d’alarma per la crisi sanitària que ha comportat el COVID-19, i que dins les mesures per evitar la propagació del coronavirus no permeten una sessió presencial.

D’aquesta manera es reprendran els plens municipals després que l’Ajuntament de Palamós hagués de suspendre, amb motiu del decret de l’estat d’alarma, el que s’havia convocat pel dia 17 de març.

Aquesta sessió telemàtica s’iniciarà a les 18 h, i es podrà seguir en directe clicant la imatge “Plenaris municipals” ubicada al web de l’Ajuntament de Palamós, des d’on la icona “accedir als plens”, permetrà enllaçar amb el canal Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCVWzuPwjLtowcFcVE8wzXew/videos

Es tracta del primer ple de la història de l’Ajuntament de Palamós que es realitzarà amb un sistema de videoconferència, tot i que en els darrers dies ja s’han realitzat de manera telemàtica sessions d’altres dels seus òrgans de govern, com la Junta de Govern o les Comissions Informatives.

El ple comptarà amb la participació dels disset regidors de la corporació municipal, que connectaran amb la sessió de manera telemàtica des dels seus domicilis, tal com ja van fer el passat divendres amb motiu de la realització de les proves que es van dur a terme per a poder assegurar el bon funcionament del sistema.

Precisament la utilització d’aquestes eines telemàtiques permetran la reincorporació als òrgans de govern municipal de la regidora de Junts per Catalunya, Pilar Arxé, hospitalitzada durant els darrers cinc mesos a conseqüència d’un greu accident de trànsit. Ara ja amb l’alta hospitalària des de la setmana passada, la regidora municipal podrà seguir la seva recuperació des del seu domicili i alhora, participar directament en l’activitat del consistori.

A banda dels disset regidors i regidores també prendran part del Ple el secretari i l’interventor municipal. Precisament aquest últim, Josep Teixidor, s’incorpora en aquesta funció en substitució d’Anna Morell, que deixa la plaça d’interventora a l’Ajuntament de Palamós, un càrrec que ha ocupat en els darrers quatre anys.

La sessió plenària de demà dimarts inclourà, entre altres punts de l’ordre del dia, l’acord de modificació dels preus públics del casal d’estiu municipal, l’aprovació inicial el projecte d’obres ordinàries d’urbanització de la Fosca, fase II; la proposta a ple del nomenament del representant al nou CILMA -Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de la Diputació de Girona; o bé l’acord d’aprovació de la memòria del Pla d’actuacions de restauració, rehabilitació i millora del sistema platja-duna de la platja de Castell, entre altres.

La situació d’emergència sanitària actual ha motivat que el conjunt de grups polítics municipals hagin acordat suprimir, de moment, la incorporació de mocions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat