L’Ajuntament de Palamós realitzarà un projecte integral de millora al carrer dels Huguets

L’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palamós ja té enllestit el projecte d’obres de millora del carrer dels Huguets (ubicat a l’àmbit de Mas Gorgoll), que en els darrers anys ha patit desperfectes, presentant danys estructurals i pèrdua de regularitat en el ferm i les voreres, ocasionat principalment pel desenvolupament en superfície de les arrels dels arbres.

El projecte integral preveu l’actuació en diversos àmbits però amb un especial incidència en la reposició del paviment del carrer i de les voreres.

En aquest sentit es realitzarà l’extracció de les soques d’antics arbres que hi havien plantats i que van ocasionar les patologies del paviment, i posterorment, s’arranjaran tots els trams afectats.

A banda el projecte també inclou la instal•lació d’una canonada de recollida d’aigües pluvials i la substitució de l’enllumenat d’aquest carrer, amb noves lluminàries tipus Led.

El cost d’aquest projecte és de 60.456 € i l’Ajuntament de Palamós preveu que les obres, que realitzarà una empresa especialitzada, s’iniciïn durant el darrer trimestre d’aquest any. El termini d’execució d’aquesta actuació és de dos mesos.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp