L’Ajuntament de Palamós recupera la presencialitat dels plenaris municipals dimarts vinent en la sessió de setembre

L’Ajuntament de Palamós fa un pas més en el procés de la nova normalitat amb la represa, a partir del proper dimarts 21 de setembre, de la presencialitat dels plenaris municipals, després de més d’un any de la seva realització telemàtica a causa de la pandèmia i el confinament.

La corporació municipal tornarà a reunir-se de nou per complet de manera presencial a la Sala de Plens de l’ajuntament el dimarts vinent, en la sessió ordinària de Ple, tot complint els protocols de ventilació, limitació de l’aforament i l’ús obligatori de la mascareta per a tots els assistents.

La sessió presencial s’iniciarà a les 18 h, seguint d’aquesta manera amb el mateix horari amb el qual s’han vingut fent els plenaris telemàtics de l’últim any, que s’han pogut seguir en directe mitjançant un perfil de Youtube creat expressament per als plens palamosins.

A banda dels disset regidors i regidores, el secretari, l’interventor i alguns tècnics municipals, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Palamós tindrà també capacitat per al públic assitent, amb un màxim de 6 persones, per a poder respectar el metre i mig de distància de seguretat entre el públic, i serà obligatori l’ús de la mascareta. Les persones que vulguin ser-hi presents hauran de trucar prèviament al telèfon d’Alcaldia (972 31 64 62) per a reservar plaça ja que l’aforament és limitat.

A banda de la possibilitat d’assistir-hi presencialment, el ple es continuarà poguent seguir en directe de manera telemàtica a través de Youtube. Caldrà entrar al web de l’ajuntament, clicar la imatge de “Plenaris municipals”, des d’on la icona “accedir als plens” permetrà enllaçar amb el canal de Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCVWzuPwjLtowcFcVE8wzXew/videos.

L’Ajuntament de Palamós va celebrar la primera sessió plenària telemàtica de la seva història el mes d’abril de 2020, un mes després de la declaració de l’estat d’alarma causat per la pandèmia de la Covid-19, i després de més d’un any, recupera finalment la seva presencialitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp