L’Ajuntament de Palamós rep la visita de cinquanta alumnes de 4t de primària de l’escola Vedruna

Uns cinquanta alumnes de 4t de primària de l’escola Vedruna Palamós (4t-A i 4t-B), van visitar ahir, dijous 22 de març, l’Ajuntament de Palamós.

Aquesta activitat forma part de les propostes pedagògiques que les escoles programen amb els seus alumnes per tal de fomentar el coneixement del seu municipi. Per fer més entenedora tota aquesta informació cal posar exemples pràctics, realitzant visites a administracions, entitats o empreses.

En la seva visita a l’Ajuntament, els alumnes de l’escola Vedruna de 8 i 9 anys d’edat, van poder conèixer de prop la Casa de la Vila i la seva organització. Aquesta visita es va centrar a la Sala de Sessions, on l’alcaldessa de Palamós, M. Teresa Ferrés, va saludar personalment els joves escolars.

Durant aquesta trobada els alumnes de 4t de primària de l’escola Vedruna Palamós, van preguntar i conversar amb l’alcaldessa, la qual va donar resposta a les seves preguntes, principalment enfocades a conèixer les tasques d’aquesta administració i les responsabilitats del seu càrrec.

UNA APROXIMACIÓ A LA VILA
Aquesta activitat escolar s’inclou dins l’assignatura de medi d’aquests alumnes, i on en el primer trimestre es treballa el coneixement del territori i el paisatge del municipi, mentre que durant el segon trimestre, es realitza l’aproximació dels joves escolars al funcionament de la vila mitjançant les eines de l’administració local.

La proposta educativa, amb la visita a l’Ajuntament i a diversos indrets del municipi, se suma a les que durant l’any realitzen molts dels centres educatius de Palamós, incloses dins les seves activitats escolars o bé mitjançant l’activitat pedagògica Fem arrels organitzada per l’Àrea de Cultura i Patrimoni i la de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat