L’Ajuntament de Palamós rep la visita d’una cinquantena d’alumnes de cicle inicial de l’escola La Vila

El passat dimecres 17 de febrer uns cinquanta alumnes de P-5 de l’escola La Vila de Palamós van visitar l’Ajuntament de Palamós.

Aquesta activitat forma part de les propostes pedagògiques que les escoles de la vila programen amb els seus alumnes per tal de fomentar el coneixement del municipi.

Per a fer més entenedora tota aquesta informació que es posa en comú a les aules cal posar exemples pràctics, realitzant visites a administracions, entitats o empreses de Palamós.

Aquesta visita a l’Ajuntament va tenir com a protagonista la sala noble de la casa de la vila, on l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Natàlia Casellas, van rebre els joves escolars.

Els alumnes de l’escola La Vila, van poder conèixer de la mà de l’alcalde les funcions dels representants al consistori així com dels diversos serveis municipals.

Durant aquesta trobada els alumnes de P-5 van preguntar i conversar amb l’alcalde, amb l’interès de poder conèixer les tasques d’aquesta administració i les responsabilitats del seu càrrec.

Aquesta activitat escolar, amb la visita a l’Ajuntament i a diversos indrets del municipi, se suma a les que durant l’any realitzen molts dels centres educatius de Palamós, incloses dins les seves activitats escolars o bé mitjançant l’activitat pedagògica “Fem arrels” organitzada per les àrees de Cultura i Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat