L’Ajuntament de Palamós segueix ampliant el nombre de places d’aparcament gratuït al municipi

Avui dilluns 22 de juliol l’Ajuntamet de Palamós ha posat en funcionament un nou aparcament públic i gratuït al municipi, seguint la dinàmica emprada en els darreres mesos que ha permès la creació de nous aparcaments amb l’objectiu d’ampliar el nombre de plaçes de parquing a la vila.

El nou aparcament es troba situat en un solar de 1.122 m2 i titularitat privada ubicat entre els carrers de Pere Joan i de la Mercè, mot a prop de l’avinguda de Catalunya, un dels principals eixos comercials de Palamós.

Aquest solar urbà no edificat ja s’utilitzava com aparcament privat per part dels seus propietaris, i ara, mitjançant un acord d’arrendament establert entre l’ajuntament del municipi i la propietat que preveu el lloguer del solar per un preu equivalent a l’IBI d’aquests terrenys, la vila obté un espai gratuït d’aparcament públic molt cèntric i amb una capacitat de fins a 46 vehicles.

Nou espai d’aparcament també al carrer de Santiago Banyeras
L’aparcament de Pere Joan se suma al que a finals del mes passat l’ajuntament ja va obrir al nord del carrer de Santiago Banyeras i Goday i amb cabuda per a 122 vehicles.

Aquest espai d’estacionament gratuït es troba situat concretament en l’espai no urbanitzat del carrer de Santiago Bañeras i Goday, i en el tram delimitat entre els carrers de València i d’Enric Vinke, té una superfície global de 3.077 m², dins una gaia de terreny de 200 x 16 m on s’hi poden estacionar fins a 122 vehicles.

Més aparcaments públics a la vila
Les Àrees municipals de Mobilitat i de Projectes Estratègics, treballen en la creació al municipi de nous espais d’aparcaments amb l’objectiu de seguir augmentant progressivament el nombre de places d’estacionament públic i gratuït a la vila. En aquest sentit actualment s’està treballant en la creació de nous pàrquings en àmbits de Sant Joan i de Mas Guàrdies.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat