L’Ajuntament de Palamós signa un nou conveni de col•laboració amb la fundació Vimar

L’alcaldessa de Palamós, M. Teresa Ferrés, i la gerent de la Fundació Vimar (Vilagran-Maristany), Ada Colomer, van signar ahir dimecres (30/10/13) el conveni de col•laboració establert entre l’Àrea municipal d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós i aquesta entitat comarcal.

Aquest acord renova el ja establert en els darrers anys entre l’Ajuntament de Palamós i Vimar, mitjançant els quals es promouen accions per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat de Palamós i el Baix Empordà.

Casal d’Estiu
El nou conveni, dotat amb 2.500 euros i amb una vigència d’un any, es destina bàsicament al Casal d’Estiu que Vimar organitza cada any i durant els mesos de juliol i agost. Aquest casal, que es duu a terme a l’escola de la Mercè de Sant Antoni de Calonge, és destinat a les persones amb discapacitats físiques i/o psíquiques de la comarca, per als quals s’organitzen activitats de lleure com excursions, tallers o sortides a la platja.

Mitjançant aquest casal Vimar potencia un espai de lleure per a persones amb discapacitat, i treballant la millora i perfeccionament en les diferents tasques, creatives i assistencials, de la població discapacitada.

La Fundació Vilagran-Maristany (Vimar) amb seu a Palamós, gestiona a la comarca tres llars-residència per a persones discapacitades psíquiques i físiques, concretament la Llar 2000 i Carrilet de Palafrugell; i la de Sant Antoni de Calonge. A aquests tres serveis cal sumar-hi també la residència Garbí ubicada al municipi de Sant Feliu de Guíxols.

Mitjançant els ajuts establerts amb aquesta i altres entitats, l’Ajuntament de Palamós vol seguir fomentant des del municipi les línies de participació i ajuda a projectes destinats a les persones amb discapacitats psíquiques o físiques de Palamós i de la comarca del Baix Empordà.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat