L’Ajuntament de Palamós té obert el període d’inscripcions per a poder participar en els cursos de formació professionalitzadora

Aquesta setmana s’ha obert el període d’inscripcions per a poder participar en algun dels tres cursos de formació professionalitzadora que organitza durant els propers mesos l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós de manera conjunta amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu és el de formar als seus integrants i en aspectes teòrics i pràctics en alguns dels tres àmbits següents: personal de neteja en establiments hotelers, i ajudant de cuina, ambdós cursos que s’iniciaran el dia 5 d’abril; i el curs d’auxiliar de peixateria, que començarà l’11 d’abril. Tots aquests cursos inclouen també 90 hores de pràctiques en empreses locals.

Aquesta proposta formativa, totalment gratuïta, és adreçada a persones en situació d’atur, empadronades a Palamós i majors de 16 anys. La documentació necessària per a formalitzar les inscripcions és la següent: fotocòpia del DNI, de la vida laboral i de la inscripció al servei d’Ocupació de Catalunya; còpia de l’empadronament a la vila, el currículum i una carta de presentació de cada candidat.

Les inscripcions es poden fer durant aquest mes i fins al 4 d’abril a les oficines de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós (casa Montaner, parc dels Països Catalans) tel: 972 600 380, orientacioprofessional@palamos.cat de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Cal destacar que les places són limitades a 15 alumnes per curs.

Tallers de recerca de feina
En l’àmbit formatiu cal destacar que l’Àrea municipal de Promoció Econòmica també realitza durant aquest mes de març i el d’abril activitats en l’àmbit informàtic, amb l’objectiu de formar als seus participants en aspectes pràctics per a potenciar estratègies comunicatives que incrementin la confiança en el procés de recerca de feina.

Els tallers permetran la realització de sessions pràctiques adreçades a la formació de persones, així com l’avaluació del mercat de treball del territori i de les sortides laborals que més demanda tenen, la formació en la presentació de sol•licituds per a optar a llocs de feina i d’elaboració de currículums, o bé l’aprenentatge pràctic en la utilització de les xarxes socials alhora de la recerca de feina.

La inscripció per a poder participar en aquests tallers també és totalment gratuïta i oberta a tothom.

Aquesta formació va adreçada a persones majors de 16 anys i empadronades a Palamós. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a les oficines de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat