L’Ajuntament de Palamós ubica una zona vermella d’estacionament prop del Pedró, per afavorir l’aparcament dels vehicles als residents

Aquest matí (20/06/23) l’Ajuntament de Palamós ha posat en marxa al municipi, un nou espai de la via pública amb aparcament regulat.

Es tracta d’una zona vermella d’estacionament que s’ha ubicat dins l’àmbit del Pedró i el passeig de Les Pites, molt proper al barri Vell de Palamós, on es restringeix l’aparcament de vehicles. Aquest nou àmbit d’estacionament regulat estarà en funcionament tot l’any, de dilluns a dissabte (no festius) de 9 a 20 h.

84 places d’aparcament
En total s’han habilitat 84 places d’aparcament que estaran regulades amb aquest sistema que ha de permetre la rotació de vehicles i, per tant, afavorir l’aparcament als residents.

Les places de la nova zona vermella estan situades, una part, en el carrer del Terç dels Napolitans, en aquest cas ubicades en bateria a la vorera dreta (sentit circulació), i en el seu tram comprés entre el carrer de Salvador Albert i Pey i el carrer del Quarter.

L’altra part de la nova zona vermella s’ha ubicat a la totalitat de les places que es troben a l’aparcament asfaltat que hi ha en aquest mateix carrer.

Per a l’estacionament de vehicles els residents (que paguen l’import de circulació al municipi, o bé que estan empadronats a Palamós i són conductors habituals de vehicle d’empresa, de substitució o tenen un contracte de rènting, lísing o lloguer) pagaran 20 cèntims d’euro al dia o bé 1 euro a la setmana, mentre que l’import per a les persones de fora del municipi però que poden acreditar que treballen a Palamós serà d’1 euro al dia.

Aquesta tarifa també comporta, per als residents, que els primers 30 minuts de l’estacionament siguin gratuïts. La resta d’usuaris d’aquestes places hauran d’abonar 1,5 euros hora, amb un mínim de 30 minuts.

La zona vermella d’estacionament de l’àmbit del Pedró se suma ara a la que ja hi ha ubicada en una part de l’aparcament de l’Arbreda, pensada en aquest cas per als residents a la zona centre del municipi, amb una important densitat de població, i amb una àmplia zona comercial i d’empreses.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat