L’antiga seu de la llar municipal de la gent gran de Palamós es convertirà en una gran sala d’exposicions al centre de la vila

L’antiga seu de la llar municipal de l’Associació de la Gent Gran de Palamós es convertirà en breu en una nova sala d’exposicions al centre de la vila, amb la polivalència de poder acollir també presentacions i conferències.

430 m² al centre del municipi
Es tracta d’un espai de propietat municipal d’uns 430 m² ubicat en el primer pis de les galeries Carme, al carrer de Dídac Garrell i Tauler, en el mateix centre de la vila. L’Ajuntament de Palamós ha concretat aquest nou ús després que aquest mes de maig hagi entrat en ple funcionament la nova seu de l’Associació de la Gent Gran de Palamós, de 700 m² i situada a l’avinguda del President Macià.

Aquesta decisió també ha vingut determinada pel dèficit de sales d’exposició que tenia el municipi després que la que es trobava situada al centre cultural La Gorga es convertís, el març de 2012, en el nou espai d’entitats de la vila.

Tasques de condicionament de l’espai
En breu l’Ajuntament de Palamós iniciarà els treballs de condicionament de la que s’ha de convertir en la nova sala d’exposicions, retirant velles instal•lacions i ubicant els sistemes que es requereixen per a la nova activitat que hi acollirà, amb l’objectiu que en un curt període de temps es pugui posar en funcionament aquest nou equipament.

Actualment el municipi compta amb la sala d’exposicions temporals del Museu de la Pesca i amb la sala polivalent de la biblioteca municipal “Lluís Barceló i Bou”, a l’espera que ben aviat també s’incorpori l’equipament de la Capella del Carme, que es troba en fase de finalització de projecte.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp