L’app de l’Ajuntament de Palamós es posiciona com a eina de consulta destacada de les activitats i els serveis municipals

L’aplicació per a mòbils ‘Palamós’ que inclou informació referent a la vila, es continua posicionant com a referent de consulta de les activitats i els serveis municipals, i com a porta destacada i còmode d’accés a aquesta  comunicació, oferint als usuaris la possibilitat de tenir-la sempre a mà a través dels seus Smartphone.

Aquesta app municipal creada l’any 2018, ha tingut un total de 8.590 descàrregues i els seus diversos continguts s’han visitat en 792.336 ocasions.

De l’estadística d’ús que ha tingut aquesta aplicació es destaquen els mesos de febrer, juny i desembre, períodes en els quals s’han comptabilitzat més visualitzacions, coincidint amb la programació de les activitats de Carnaval, Festa Major i Nadal, amb 22.072, 53.047, i 15.554, respectivament.

Tota la informació municipal al telèfon mòbil

A través de l’aplicatiu, els usuaris, tant d’Android com d’iOS, poden consultar amb comoditat i rapidesa tot el que fa referència a la vila, ja sigui l’actualitat del municipi mitjançant l’agenda, les notícies i els avisos municipals. També s’informa dels telèfons d’interès o del transport públic, entre altres.

Des de l’app, els usuaris també poden planificar sortides i excursions a través de les rutes i punts d’interès turístics de Palamós, consultar l’estat de les platges, visualitzar la webcam municipal o tenir la informació meteorològica del municipi.

A més, es destaca també la informació referent als aparcaments de la vila, als comerços, mercats, serveis i sobre l’hostaleria del municipi, amb la possibilitat de consultar un per un tota l’oferta de restauració i allotjament, com també informació referent a la salut amb el contacte de totes les farmàcies, que permet saber quina està de guàrdia; tenir a mà el contacte per trucar directament a l’Hospital de Palamós o al CAP, o bé quins punts DEA hi ha repartits pel municipi.

A banda de tota aquesta informació, la plataforma també dona a la ciutadania la possibilitat de posar-se en contacte amb l’Ajuntament i les seves àrees mitjançant la “Bústia d’incidències”.

Aquesta opció permet enviar a l’Ajuntament de manera ràpida totes aquelles anomalies o irregularitats del municipi o dels seus serveis, indicant el tipus de problema localitzat, una fotografia així com les coordenades GPS per tal que els tècnics municipals puguin resoldre-ho.

Dins dels continguts més consultats a l’app municipal es destaquen els apartats d’agenda, amb 10.264 visualitzacions, el d’actualitat (3.936), la bústia d’incidències (2.158) o bé l’espai dedicat a informar d’on menjar i dormir amb 1.217 visualitzacions.

L’app ‘Palamós’ també inclou informació específica referent a algunes de les activitats destacades que s’organitzen al municipi durant l’any com: el Carnaval, la campanya del Vermut, les activitats de Sant Jordi, el festival Palamós Terra de Mar, la Fira de la Gamba de Palamós, la Festa Major, els actes de Tots Sants, o les propostes incloses en els períodes festius de Nadal i Reis.

Un canal de comunicació directe

L’app ‘Palamós’ és totalment gratuïta i funcional tant per a mòbils amb sistema Android com amb iOS. Es pot descarregar a l’App Store i a Google Play.

L’objectiu d’aquesta eina és facilitar una porta única d’accés a tota la comunicació i serveis del municipi, creant un canal interactiu a través de l’Smartphone del ciutadà,  millorant la comunicació dels palamosins i les palamosines o les entitats locals amb  el mateix Ajuntament, i els serveis i activitats que gestiona i genera.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp